עבור לתוכן

התחברות לרשת אלחוטית, סיגנל נמוך.

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה. יש לשכן שלי דירת קרקע, עם מחשב. קומה מעליו יש דייר עם ראוטר אלחוטי עם רשת ואנטרנט.

הוא גילה את הרשת מתי שבאו אליו עם לפטופ, ופתאום הלפטופ עלה עליה.

אז שמנו במחשב הנייח בבית כרטיס רשת אלחוטי. לכרטיס יש מין חיבור כזה, שאליו מתחבר חוט (של בערך מטר) ובסופו אנטנה קטנה.

בהתרגשות רבה באנו לפתוח את המחשב ולהתחבר לרשת האלחוטית, אבל - אין כלום. בסריקה חוזרת, הוא זיהה את הרשת, אבל עם סיגנל של 18% בלבד. שניסנו להתחבר אליה, הוא פשוט לא התחבר. (לא ביקש סיסמא או משהו כזה.)

לשכן מלמעלה לא אכפת שנעלה על הרשת האלחוטית שלו, אבל ממש לא רוצה שנכנס אליו הביתה ונתחיל לבדוק את הראוטר וכל זה.

אז אני מחפש פיתרונות יצירתיים שיאפשרו התחברות לרשת שלו? למשהו יש רעיונות?

יש לי רעיון,

האנטנה של הכרטיס מחוברת לכבל שמתחבר למחשב, אני חשבתי, אולי אפשר להאריך את הכבל הקיים? או לחילופין לקנות אנטנה עם כבל ארוך בהרבה, משהו כמו ארבע מטר (או יותר אם קיים) ולהוציא אותו דרך החלון, ולתלות אותו בגובה של שלוש מטר, בדיוק בגובה של הדירה של השכן, עם הראוטר.

אני ישמח להתייחסות לרעיון שלי, והצעות כלליות לשיפור הקליטה. (רק זכרו שאי אפשר להתעסק עם הציוד אצלו)

תודה! צחי.

פורסם

היי צחי,

במידה והצלחתם להתחבר עם הלפטופ בלי שום בעיות,

והבעיה קיימת רק במחשב הנייח, אז נשמע כאילו מדובר בבעיית קליטה ותו לא.

נסו פשוט לשפר את מיקום האנטנה, או להשתמש בשיפורים חיצוניים לאנטנה, כמו שמתואר בסטיקי הזה

(באמצעות "קנטנה" פשוטה אנשים הצליחו לקלוט רשתות חופשיות ממרחק של קילומטר באוויר פתוח, ראה קישור בעמ' 4 של הסטיקי)

במידה וגם הלפטופ לא מתחבר בכלל, אולי השכן שלכם הפעיל MAC FILTER

(סוג של אבטחה בסיסית למניעת חדירה של מחשבים זרים לרשת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים