עבור לתוכן

דעתכם על ANTEC NEO HE 430W

Featured Replies

פורסם

שלום לאחר החלפת ספק התברר שהספק שנשלח לי הוא דפוק גם כן לכן בסוף הוחלט לשלוח לי ספק כוח חדש במקום, יקר יותר, אך מבחינת הספק, נמוך יותר, רציתי לדעת את דעתכם , מה יותר טוב...

הספק שהיה לי הוא antec smart power 450W

הספק שאני אק בל במקומו הוא:ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENC)430W

מה דעתכם, קראתי מאמר שאומר שהספק השני לא מתאים ללוחות אם של אסוס, האם זה נכון?, לוח האם שיש ברשותי הוא אסוס m2n-e

אשמח לקבל את חוות דעתכם,

דפנה.

פורסם

שניהם מצויינים...

ואני לא רואה סיבה לזה שהNEO 430W לא יתאים ללוח אם שלך..

דרך אגב יש לך אפשרות להחליף לספק של חברה אחרת ? או דגם אחר ? מה המחיר של הספק "בשבילך"?

פורסם

דעתי היא שאתה צריך להכניס את שמות הספקים לכותרת כדי שנדע על מה מדובר

בנוסף,NEO HE עדיף

פורסם
  • מחבר

מתנצלת עמוקות על בורותי בפורום הזה להבא אני אציין את שם החברה בכותרת, שוב מתנצלת עמוקות.

לא חושבת שיש לי אפשרות להחליף לחברה אחרת כי האחריות היא דרך אנטק, והיבואן שמספק אחריות על המוצר הוא אנטק בלבד, הבעיה הייתה בספק שנשלח לתיקון והוחזר "מתוקן" (מקולקל), לאחר שהתלוננתי אצל האחראי של החנות הוא היה נורא מרוגז על היבואן של אנטק בארץ וכדי לצ'פר אותי כי גם ככה אני תקועה שבועיים וחצי בלי מחשב, הוא החליט לשלוח לי במהירות (יגיע יום שני בע"ה) ספק של אותה חברה, רק טוב יותר... (אני משערת שאת הריבים שלו והחשבונות הוא יעשה דרך היבואן, והם כבר בטח יחזירו לו את אותו הספק שהוא שלח לי..) ולכן זה חייב ליהיות אנטק...

אז סה"כ הספק הוא טוב יותר מה450 וואט? למה זה? אם אפשר לפרט :)

תודה,

דפנה

פורסם

הסידרה החדשה של אנטק היא NeoPower , ואילו SmartPower כבר התיישנה.

תוכלי להשוות בין הספקים באתר הנ"ל (כדי להגיע לדגם Smart Power - SP450 את צריכה להיכנס לתת תפריט Other Models בצד שמאל).

http://www.antec.com/us/pro_powerSupply.php

פורסם

דפנה (אם אני לא טועה)

בקיצור ולעניין - ביקורות הראו שה-Neo He עדיף בהרבה מבחנית רגולציה,עמידות בעומס,ריפל,יעילות,כמות A ב-12V , מודלריות שאין ל-SP וכו'..

ואין צורך לחכות לפעם הבאה כדי לשנות כותרת - יש כפתור עריכה

פורסם
  • מחבר

LOL לא ידעתי שאפשר,

נעשה..

תודה,

דפנה

פורסם

כפי שנאמר הNEO HE עדיף בהרבה מה SMART POWER...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים