עבור לתוכן

שאלה לגבי הגדרת רמקולים 2.1...

Featured Replies

פורסם

ככה קניתי רמקולים למחשב ATP-3 (הם 2.1), אגב רמקולים מעולים אני משתמש בהם במחשב אחר כבר שנה בערך ומאוד מאוד מרוצה...

אז השאלה שלי האם זה חיוני להגדיר את הרמקולים של המחשב בהגדרות הצלילים כ2.1... אם זה כן חשוב אז יש לי עוד שאלה... יש שם את כל האפשריות

2.0,5.1,7.1 וכו' אבל לא 2.1.. מה עושים?

פורסם

מגדירים 2.0

הוופר ישמיע רק את התדרים הנמוכים (שאותם הוא יכול להשמיע...), ולא יהייה ממש חיתוך של התדרים (אלא אם המערכת אושה את זה באופן עצמאי... לא בטוח), אבל זה לא כזה משנה במערכות כאלה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע זה נשמע מוזר... החדשים שקניתי הם למשרד של אבא שלי ואצלי הם עובדים מעולה, אבל פתאום כאן יש הרגשה שהרמקולים הרגילים עושים גם באסים...

בבית זה נשמע פשוט הרבה יותר טוב

אם אני מפסיק את הבאסים (עושה להם השתק דרך המחשב) אני אמור לשמוע הבדל ברמקולים הרגילים? הרי הם לא אמורים לעשות את הבאסים...

פורסם

הם לא "עושים באסים", אבל הם יורדים לתדרים די נמוכים... הסביבה של הרמקולים יכולה מאוד להשפיע על הצליל שלהם, ואולי בבית שלך הם ממוקמים ככה שתדרים מסויימים נבלעים או מוחזרים בצורה אחרת מהמשרד...

בהגדרת 2.0 הוופר בסך הכול תומך תדרים נמוכים שהסטאלייטים לא יורדים אליהם, ככה שאם תעשה השתקה לתדרים האלה בלבד, הסטאלייטים לא יושפעו- זה תלוי בתדר שתשתיק...

הפחתת הבאס בכפתור היעודי לא עוזרת?

פורסם
  • מחבר

כעשיתי השתקה הם כן הושפעו... ועוזר קצת להוריד את הבאסים

פורסם

אז כנראה שההשתקה כללה תדרים שגם הסטאלייטים מפיקים...

אגב, אם כל כך מפריע לך הבאס, למה לא קנית מערכת 2.0? הJBL דיוט לא כל כך גרועים ועולים פחות מ300 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

ממש אין לי בעיה איתם.. מה-ATP בבית אני מאוד מרוצה אבל כאן שומעים מוזר..

בכל מקרה תודה.. שיחקתי כאן עם כל מני אפשריות עכשיו זה נשמע יותר טוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים