עבור לתוכן

מה אתם חושבים על teac 52x24x52

Featured Replies

פורסם

אני הייתי הולך על ה-LiteOn. חלק מהדברים לא נמצאו במפרט של הCD-W552E מבית Teac, אבל דווקא ציונו במפרט של הLTR-52346S.

1) כנראה שאם אין זאת לW552E, אז הוא שקט, אבל אני יודע שה52246S הוא קצת רועש ויש בו מנגונן להפחתת רעשים, ספיגת הרטט.

2) SMART-BURN, SMART-X - אין יותר מידי לפרט, אך אין משהו מקביל לצורב של Teac. אף אין לו SMART, לצורב של טיק.

• תגובות 65
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואל תשכח שה-Lite on בכל זאת זול יותר. :smoke:

פורסם

בכמה הוא כבר יותר זול ב 90 שקל או אפילו נראה לי פחות.

לפי דעתי משתלם להשקיע.

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שמחיר הוא לא המשחק כאן אבל מה אני יקח ?

פורסם

TEAC

פורסם

לברק (זה עם הפוסט מעלי) יש את הTEAC הספציפי.

בכל אופן, NIKE, יש לTEAC כמה טכנולוגיות שאין בLITEON ומצד שני גם יש בו טכנולוגיות מקבילות לאלה שבלייטאון (מקבילות למה שאתה ציינת).

אני די בטוח שהוא יותר ובנוסף לכך ניצולת משאבי המחשב שלו כנראה נמוכה יותר.

תראה, תתקשר לחנות ממנה אתה קונה ותשאל אותם מהי מדיניות החלפת המוצרים שלהם.

תשאל אותם אם במידה ואתה לא מרוצה ממוצר ספציפי (ואתה יכול להאכיל אותם בכל תירוץ)ף האם ניתן להחזירו ולקחת מוצר אחר.

(TEAC->LiteOn).

אני לא קראתי מספיק או ראיתי יותר מדי ביצועים של הTEAC כדי לקבוע באופן החלטי מי מתעלה על מי אך הכיוון שיותר נראה לי עכשיו הוא הTEAC.

פורסם

TEAC הוא המשובח שביניהם...ללא ספק לפי מלא ביקורות ובדיקות.

ללא ספק גם ה8MB BUFFER שיש לדבר הזה פשוט הופך אותו למפלצתי. (לפחות ככה יש ב X40X12X48 של TEAC והוא ממש תותח - צורב דיבק X40 ב 1:40 דקות, מעולה).

אם אין לTEAC הזה 8MB BUFFER אני ממליץ על הASUS שיותר טוב מהLITE ON לפי ביקורות שקראתי.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אסוס גם ברשימה?

דווקא בחיים שלי לא ראיתי שהמליצו עליו

ואגב לטיאק 52x24x52 אין 8 mb buffer

מה לקנות ואיי אני לא מסוגל לקחת סיכון

פורסם

1) זהו טיק ולא טיאק. לך עליו.

2) יש לו 2MB באפר ולא 8.

3) אל תחשוב על Asus.

פורסם
  • מחבר

תראה אתה אומר לך עליו הוא אומר לך על אסוס והוא אומר לך על לייטאון מה אני אמור לעשות?

פורסם

בלי להעליב אף-אחד, אבל לא מקשיבים לאחד שאומר לך "אסוס לשלטון" או "קנה את הצורב של אסוס, הוא האמין והטוב ביותר", כי זה פשוט לא מנומק. תקשיב לבעלי הנסיון שהגיבו כאן ולכאלו שהגיבו בצורה מפורטת יותר לגבי הצורבים הנזכרים. תקשיב בעיקר לNova. הוא שולט. ;)

פורסם

אוקיי חברה תפסיקו להתווכח ותקראו קצת ביקורות :P

1.http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=52X+CD%2DRW+Roundup+Vol1&Series=0

2.http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=52X+CD%2DRW+Roundup+Vol2&Series=0

לגבי האסוס אני לא ממליץ אליו אבל הנה ביקורת ותחליט אתה:

http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=ASUS+CRW5224+CD%2DRW&Series=0

ועוד משהו לבחור שאמר פה לגבי טיאק שהוא פיצוץ אכן הוא פיצוץ אבל איזה דיסק הוא בדיוק כותב לך ב דקה ו 40 שניות דיסק של 350 מגה נראה לך באמת שיש כרגע צורב איזשהו שצורב דיסק של 700 מגה ב 1:40.

פורסם

האסוס אכן מציג ביצועים טובים, אבל השאלה היא האמינות.

ובזה אף פעם הצורבים של אסוס לא הצטינו עד כה.

אף אחד לא התווכח איתך על זה שאין לו ביצועים טובים, וגם אף אחד לא יתווכח.

השאלה אם האסוס הזה יודע להוכיח את עצמו לאורך זמן.

פורסם

אני יודע בוודעות שהאסוס מאוד רועש וזה אפילו קראתי בביקורות אליו.

פורסם

אה סליחה.

אני מצטער, אבל הביקורות לא תמיד צודקות.

אולי תסביר לי איך לעזאזל הF1 בגרסאת הקושחה הראשונה שלו, קיבל בבדיקות האלה ציון מופרז וגבוהה ביותר?

גם בCDRINFO ובעיקר בCDFREAKS?

אגב, אין סיכוי שצרבת דיסק עם הTEAC 540E דיסק ב1:40 אלא עם צרבת 400 מגה או משהו באיזור.

ביחוד אין סיכוי עם טכנולוגיית ה Z-CLV.

LG, יש לך בחירות מספיק טובות כרגע: לייטאון או TEAC.

שניהם יכולות להיות בחירות טובות רק שלקנות את הלייטאון זה לדעת בדיוק מה אתה מקבל..

המלצתי לך לדבר עם החנות.. אם אתה מסוגל להתאפק עד שתצא עוד ביקורת על הTEAC, גם טוב.

מה שאני יכול לומר בוודאות על שני הצורבים האלה זה שהם מותאמים לשוק המדיות הישראלי (לייטאון בטוח, לפי מה שראיתי עד עכשיו מTEAC, גם הוא):

שניהם כותבים ללא הרבה בעיות וברמת שגיאות יחסית נמוכה מאוד על מדיות-קקי כגון CMC, RITEK ועוד טופין לא משובחים.

הבעיה שלי עם המדיות האלה, אגב, היא שמצד אחד הם נחשבים גרועות, עושות בעיות לצורבים ונקראות ממש גרוע ובכל זאת, הלייטאון צורב אותם ממש יפה (כנראה בגלל העידכונים התדירים שלהם. עוד סיבה טובה אגב לקנות לייטאון).

מצד שני, אני די בטוח שלאורך זמן הם מחזיקים ממש גרוע. נדע בקרוב..

אני רוצה להאמין שהצורב מבית TEAC הוא מוצר משובח.

מצד שני, הם נראים מעט עצלנים בעידכון הקושחה נכון לעכשיו.

והעידכון הזה יכול להפוך, לפחות מהשקפתי את ההעדפה הנוכחית.

אגב, שנתיים אחריות (לגרסאת RETAIL) זכרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים