פורסם 2003 במרץ 1722 שנים יש לי 3 שאלות*האם הוא אמין וטוב ואם למישהו יש ניסיון איתו*האם הyamaha f1 עדיף עליו? (אין לי בעיית כסף לפחות למחיר הזה)*מי עדיף מן השלושה lg,teac,lite-on ? (כולם לגבי הדגם של ה52x)
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים אני בעד LITEON לכל התשובותהטיאק הם טובים, כך גם הF1אבל הF1 סתם יקר בגלל האפשרות הגימיקית של ציור על דיסקים
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מחבר ידעתי שתגיד יקר אז בגלל זה רשמתי אין לי בעיה כספית לזה אז אני רוצה לדעת מי הכי טוב האם זה לייטאון?
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים קודם כל כמה ביקורות:Lite-On LTR-52246S 52/24/52 CD-RWhttp://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=173חסרון עיקרי: רעשLG GCE-8520B 52/24/52 CD-RWhttp://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=172חסרון עיקרי: הצורב מפונק ולכן יש צורך להצטייד במדיות איכותיותאני הייתי לוקח את הלייט און, רוב החיסרון שלו זה הרעש..אבל היות ויש לך פאנל קדמי במארז שמכסה את הצורב אז יכול להיות שחלק מהרעש שיפלוט הצורב ידעך.
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים LITE ON....היה לי אותם במחשב הקודםועכשיו יש לי גם DVD שלהם וגם צורבואני מרוצה עד השמיים... שווה לקנות!
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים TEAC מעולים.יש סקירה של הכונן החדש ברשת.אני מכיר אדם שיש לו אותו.הוא לא נתקל בבעיות עד עכשיו אבל הוא לא צרב מעל 32X ככל הידוע לי.בעיקרון, TEAC ללא ספק חברה יותר פרסטיג'ית מלייטאון.החסרונות של הTEAC החדש כמו שאני רואה את זה:כתיבה עם רמת שגיאות יחסית גבוהה.לא יכתוב על כל המדיות ב52X בניגוד ללייטאון (שגם יכולים לכתוב דיסקים של 24X ב52X. לא את כולם).כל אלה עלולים להעלם כליל ברגע שTEAC יוציאו עידכון קושחה.ואין לי מושג מתי זה יקרה..מצד שני, יש הרבה יתרונות כמו רעש (ותגיד לי בחור, לכמה אנשים אתה חושב יש פאנל חיצוני על הצורב שלהם כאן?), רמת שימוש במשאבי המחשב וכו'.השאלה כאן בעצם היא האם ללכת עם העדר ולקנות לייטאון או לקחת משהו יחסית חדש ולא מיוחס.בכל אופן, LG אל תקח.וגם על הF1 אני פחות ממליץ.אם לא לחוץ לך, חכה עוד קצת שהמחירים יפלו מעט יותר ויהיו קצת יותר סקירות עליו.
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מחבר אני לא ממהר פשוט נמאס לי כבר מהצורב שלי שפעם עובד פעם לאבכל מקרה נווה תודה עזרתה לי
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים תלך על TEAC צורב ממש מצויין יש אותו לחבר שלי פיצוץ כותב אל כל המדיות בלי שופ בעיות. וזמני גישה מאוד מהירים.ממש צורב טוב ועולה כולה 450 .
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים הוא ניסע זאת אומרת הוא צורב ב 52 אבל אל דיסקים של 40 או 48 כי אני לא ראיתי דיסקים של 52 בארץ .
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מחבר ואי איזה בילבול חלק אומרים טיאק חלק אומרים לייטאון אני לא יודע מה לקחת ואני לא רוצה להמר כי זה מה שעשיתי פעם שעברה ואני די מאוכזב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.