עבור לתוכן

P35 או G33

Featured Replies

פורסם

מה יותר כדאי:

לוח עם P35 ו 1GB עם כרטיס מסך בערך ב- 250 ש"ח או

לוח עם G33 ו 2GB.

שתי החלופות בערך אותו מחיר.

כאשר אני רוצה להשאיר מקום לשידרוג בעתיד בערך בעוד שנתיים לכרטיס מסך חזק יותר שכרגע אין לי בו צורך.

המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט וקצת משחקים בעיקר ב FLASH לילד בן 8 אבל אני מניח שבעתיד ירצה מחשב חזק יותר.

תודה

פורסם

באופן כללי, לוחות בעלי כרטיס מסך מובנה הם פחות טובים ל OC מאשר לוחות ללא כרטיס מסך מובנה. אם אתה חושב לעשות OC בעתיד, אולי כדאי שתיקח לוח ללא כרטיס מסך מובנה (למרות שיש לוחות בעלי כרטיס מסך מובנה שדווקא מאפשרים OC סביר).

בנוסף, כל כרטיס מסך מובנה תמיד יהיה חלש מכל כרטיס מסך "אמיתי", וסביר להניח שלא תוכל להריץ משחקים מהשנים האחרונות בצורה סבירה (או בכלל) על כרטיס מסך מובנה. מצד שני, אתה מדבר על כרטיס מסך בשווי 250 ש"ח, אז די בטוח שגם הוא לא יצליח להריץ בצורה טובה משחקים מהשנים האחרונות (למרות שהוא יהיה טוב יותר מהכרטיס המובנה).

אם המחשב מיועד בעיקר ל"עבודה משרדית" (אופיס, אינטרנט), ואתה לא מעוניין ב OC, רצוי ללכת על השילוב של כרטיס מסך מובנה עם 2GB זיכרון. בעתיד תמיד תוכל להוסיף כרטיס מסך נפרד אם תצטרך, אבל בקשר לזיכרון - אף אחד לא יכול להבטיח לך שה DDR2 לא יתחיל "להעלם מהשטח" ואז המחיר שלו יעלה (כמו שקורה עם ה DDR1 בזמן האחרון), אז לדעתי עדיף לקחת 2GB כבר עכשו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים