פורסם 2003 במרץ 1722 שנים בעוד שבוע בערך יהיו לי שלושה מחשבים(אחד של הורים, אחד של אחותי והחש שלי ;D)כולם יהיו מחוברים לרשת, ע"י HUB. וכדי לא להסתבך עם שיתוף האינטרנט, אני מתכוון לעשות ראוטר לינוקס לפי המדריךשבאתר הזה.בכל המחשבים יהיה 98SE. השרת יהיה P2-233.האם המחשב הזה מספיק מהיר לראוטר?האם ראוטר הזה עלול לתקוע את הרשת, או לעשות בעיות למחשבים אחרים?יש למישהו פה ניסיון טוב/רע עם זה? ???
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים הנתב של חבר שלי הוא 486(נתב+פיירואל) ואין לו בעיות עונה לך על השאלה ? ופיירואל שלי הוא פנטיום 1
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מחבר הראוטר נסתדר עם מודם USB? שכחתי שיש למודם גם יציאת רשת שיטה הזאת תומכת חיבור כבלים?
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים שכחתי שיש למודם גם יציאת רשת שיטה הזאת תומכת חיבור כבלים? כן. אני מניח שזהו מודם של abit אז הוא יכול לעבוד גם בחיבור של כרטיס רשת. מה שכן, תצטרך להתקשר לספקית שלך כשתעביר אותו לחיבור הרשת או לקרוא בת'רד הזה על ההעברה.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מחבר אם איזה תוכנה מומלץ לעשות את הראוטר? לא מצאתי את הFIREWALL של Mandrake בגירסה 7.2, כמו שכתוב במדריך :-\ באתר יש גירסאות חדשות, מה מהם להוריד? ד"א באתר הזה המדריך לראוטר מעולה, אבל טיפה לא מעודכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.