פורסם 2003 במרץ 1722 שנים גמרתי היום את המשחק הזה, משחק פשוט ענקכבר הרבה זמן לא היה משחק שלא שעממם אותי אחרי יומיים, אני משחק בו כבר שבוע וחצי לאט לאט והרעיון, העלילה והביצוע פשוט מעוליםבשתי מילים:שווה תכסף
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים אני חייב לומר שטמבל מי ששילם כסף על מישחק שאפשר היה להוריד אותו לפני חודש דרך הא'.אם תשאלו אותי מאיפה הורדתי אותו אז מאתר שמצאתי ובוא יש את כל המשחקים הכי חדשים נ.ב. גם סרטים עם תרגומים
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים אם תשאלו אותי מאיפה הורדתי אותו אז מאתר שמצאתי ובוא יש את כל המשחקים הכי חדשים נ.ב. גם סרטים עם תרגומים WOW חחח
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים אני חייב לומר שטמבל מי ששילם כסף על מישחק שאפשר היה להוריד אותו לפני חודש דרך הא'.אם תשאלו אותי מאיפה הורדתי אותו אז מאתר שמצאתי ובוא יש את כל המשחקים הכי חדשים נ.ב. גם סרטים עם תרגומים טמבל מי שעשה אותך. אתה חושב שאתה ממש כלי שהורדת את המשחק הזה? סבבה... זה לא סיבה לרדת על האנשים שהחליטו (א) לא לעבור על החוק(ב) להחזיר קצת למפתחי המשחקים.
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים תראה קפטן, ברגע שמחיר של משחק נורמלי ירד לרמה שאני מסוגל להרשות לעצמי, אני יפסיק להוריד משחקים, אבל אין לי תקציב להשקיע 200 כל שבוע שבועיים כשאני רוצה משחק, פשוט אין לי, מה לעשות?אז אני מוריד כי כמו שאני רואה את זה אם אני חא יוריד המפתחים לא רוויחים ולי אין משחק אם אני מוריד המפתחים לא מרוויחים ולי כן יש משחק אז מה עדיף שכולם יפסידו או שאחד ירוויח?
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים אני אישית גם מוריד משחקים מהאינטרנט מה אני יעשה אין לי כסף אבל אם בנאדם קונה משחק זה לא סיבה לרדת עליו להפך הוא אדם הגון וכל הכבוד לו!
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים תראה אני ישראלי לא רק שאני ישראלי אני גם מרוקאי לא רק שאני ישראלי מרוקאי אני גם גר בעכו!!!אתה צריך עוד סיבות למה אני לא קונה מקוריים? ;D
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים תגדיר מטומתם!!!אם מתומתם הוא אדם אשר מכיר בחסרונותיו ומעלותיו, בעל רצון לתרום לסביבתו כפי יכולתו ומשתדל לללכת את האקסטרה מייל עבור אלה שצריכים אותו, אז כן אני מטומתם בעצם אם זה נכון אני האמא של מטומתמים!!!(אמרתי לכם בהתפלצפות אין עליי!!)
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים יופי שאתם מורידים משחקים. גם אני עושה זאת אבל לא מתלהב לכל העולם ממס' סיבות:1. זה נוגד את חוקי הפורום2. זה פשוט טיפשי וילדותי להתלהב מזה.נכון אתם עושים את זה, תהנו ואל תסבירו לנו סיבות ומטרות. יש אנשים שקונים ויש להם סיבות ומטרותובכלל הדיון הזה הוא על המשחק ולא על האם אתם מורידים משחקים
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים תגדיר מטומתם!!!אם מתומתם הוא אדם אשר מכיר בחסרונותיו ומעלותיו, בעל רצון לתרום לסביבתו כפי יכולתו ומשתדל לללכת את האקסטרה מייל עבור אלה שצריכים אותו, אז כן אני מטומתם בעצם אם זה נכון אני האמא של מטומתמים!!!(אמרתי לכם בהתפלצפות אין עליי!!)ההגדרה שלי למטומטם:בן אדם שכותב את אותה מילה באיות שונה כל פעם ואף אחד מהם לא נכון........
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר על מה כל המהומה?אני אמרתי שקניתי אותו?אמרתי שווה את הכסף.המשחק האחרון שקניתי היה Diablo 2 לידיעתכם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.