עבור לתוכן

שתי מקלדות על מחשב אחד - איך?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לחבר עוד מקלדת למחשב שלי כדי ששני שחקנים יוכלו לשחק יחד במשחק מסוים

האם דבר כזה קיים דבר ראשון?

אם כן, ואם יש לי רק חיבור סגול למקלדת אחד, האם יש דרך לחבר עוד מקלדת?

האם אפשר לחבר מקלדת USB (אם קיים כזה דבר) לחריץ USB? ולהשתמש בה כמקלדת שניה?

פורסם

לא מבין למה אתה צריך 2 מקלדות (אפילו במשחקים זה רק ישגע אותך) אבל, מיקרוסופט למשל, בחוכמתם הרבה עד מאוד, מיצרים את הסטים האלחוטיים שלהם על אותו תדר. אם תקנה 2 סטים זהים שלהם(למשל דגם 6000) תוכל להפעיל את 2 המקלדות על אותו משדר/מקלט.

פורסם

אתה יכול לחבר מקלדת USB

קח בחשבון רק שהמקשים בשני המקלדות יהיו זהים והמערכת הפעלה לא תדע להבדיל ביניהם

זה אומר שאם במדלקת אחת אתה משחק עם החצים ובמקלדת שניה אתה משחק עם המקשים אז הלדגומא זה שמשחק עם החצים יכול ללחוץ גם על המקשים ולבשבש לשני

פורסם
  • מחבר

למה זה לא יכול להחשב בתור "ג'ויסטיק #2" ? כמו ששני ג'ויסטיקים לא מפריעים אחד לשני?

פורסם

כי ככה

פורסם

באותו עניין - יש אפשרות לחבר למחשב שני עכברים וששניהם יעבדו באופן נפרד? (בשביל לשחק 2 שחקנים כל אחד עם העכבר שלו)

(אני מנחש שהתשובה היא לא..)

פורסם

כי ככה

חחח הרגת אותי :biglaugh:

ולא , זה לא תומךבשתי מקלדות באופן מכוון , הם לא רוצים שני אנשים על מערכת הפעלה אחת , אולי ען איזה לינוקס אפשר

פורסם

באותו עניין - יש אפשרות לחבר למחשב שני עכברים וששניהם יעבדו באופן נפרד? (בשביל לשחק 2 שחקנים כל אחד עם העכבר שלו)

(אני מנחש שהתשובה היא לא..)

לא

פורסם

יש מכשיר שמאפשר חיבור של סט נוסף של מקלדת עכבר ומסך לאותו מחשב,

ונותן את האפשרות לעבוד עם אחד מהסטים ביחד או עם כל אחד בנפרד.

כמובן שמבחינת המחשב הוא לא יודע שיש שתי מקלדות ושני עכברים כך שכל תזוזה / הקלדה מאחד מהם תהייה זהה.

למשל :

http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=20050103163647001&psid=2005010710511&pid=2005110815043

או דגם יותר פשוט :

http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=20050103163647001&psid=2005010710511&pid=20050224145746006

פורסם

זה טוב ויפה אבל זה לא מה שהוא רוצה

הוא סה"כ רוצה לשחק במשחק ל-2 שחקנים על אותו מחשב

פורסם

אני יגיד רק משהו אחד...

יש הבדל בין רצוי לבין מצוי.

ובנימה הזאת, אני אישית ניסיתי לחבר מקלדת לתקע הסגול ובאותו זמן אחרת לUSB ולשחק פיפא, לא ממש עבד, בסוף עשינו שאחד זז והשני בועט וזה הפך לכאוס מושלם כשאני לוחץ לצד אחד והוא לצד שני...

וגם...איך מישהו לא המציא איזה מתאם או מכשיר או משהו שעושה את זה? זה רעיון גאוני שימכור הרבה וכנראה גם בר ביצוע, לא?

פורסם

בשביל משחק של שני שחקנים אתה פשוט קונה ג'ויסטיק (כמו זה של ה-XBOX 360) ופתרת את הבעיה. חוץ מזה אני לא חושב על סיבה שאנשים יקנו מכשיר שיאפשר חיבור של שתי מקלדות בו זמנית, נראה לך באמת ששני בני אדם יוכלו להסתדר על מחשב אחד בלי לריב אחד עם השני?

פורסם

נראה לי מאוד, וד"א, ג'ויסטיק מוגבל במספר כפתורים נמוך בהרבה ממקלדת, תחשוב על זה, אפשר לשחק משחק פעולה ממבט ראשון עם כל מיני אופציות משונות (ביושוק אניוואן?) בשתיים, זה יהיה תותחי.

פורסם

בקשר ל-2 עכברים:

מצד אחד, כשמחברים עכבר PS2 ועכבר USB בו זמנית, אז שניהם יכולים לשלוט על אותו סמן בחלונות, אבל אי אפשר לשייך סמן נפרד לכל אחד.

מצד שני, מדובר במגבלה של מע' ההפעלה. טכנית אפשר בפירוש לתפעל 2 עכבים שישלטו על אובייקטים נפרדים.

לקריאה נוספת: MouseParty mode ב-Ricochet Infinity (גרסא עדכנית ל-Breakout, זהירות - ממכר).

פורסם

מצד שני מה שהוא מחפש (ואני גם הייתי רוצה) זה אותו דבר, רק במקלדת ולא בעכבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים