עבור לתוכן

משחק Crysis ממליץ על GeForce 8800 GTS/640. האם כדאי?

Featured Replies

פורסם

אז איך שלי לא עובד על HIGH

המפרט שלי זה ככה...

Intel Core 2 Duo E6750

BFG GEFOECE 8800GTS 320MB OC2

CORSAIR DDR2 1024*2 667MHZ

לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3R

יש לך בעיות רק עם המשחק הזה?

נסית לעדכן דריוורים?

• תגובות 39
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי VISTA ULTIMATE...

ספק JSP-TECH 450W

אני חושב שזה בעיית דרייברים זה באמת עשה לי שגיאה בהתקנה אבל אני לא יודע איך לסדר את זה... (התקנתי מלא פעמים מחדש)

באמת יש לך דפק כח!

מה זה הספק המעפן הזה :kopfpatsch: לכטיס כזה טוב :s05:

פורסם

באמת יש לך דפק כח!

מה זה הספק המעפן הזה :kopfpatsch: לכטיס כזה טוב :s05:

זה ספק זמני אני אמור לקבל את הספק שמגיע עם ה ANTEC SONATA 2 אבל הוא נשרף אז בנתיים הביאו לי את זה...

יש מצב ששהVISTA כבדה מדי ובגלל זה זה עובד ככה? אני התקנתי את הדרייבר מלא פעמים אבל זה עדיין רושם שיש בעיה איתו ואני לא יודע למה

(כל פעם זה רושם מחדש שיש בעיה ושזה סידר את הבעיה..)

פורסם

אתם סתם מתבססים על הבטא הכבדה (מאוד) של קריסיס..

חכו שבוע שיצא הדמו ואז תראו איך הוא עובד... כי סתם תיקנו כרטיס ב2500 ש''ח כשבפועל כרטיס ב1500 יריץ אותו..

כל מי שקונה עכשיו כרטיס חכו לדמו, אם בשביל זה אתם קונים את הכרטיס.

היה ראיון עם המנכל של CRYTECK והוא אמר שהמשחק רץ יותר טוב על וויסטה + DX10 מאשר על XP + DX9.

פורסם

בטח...

הצחיק אותי המנכ"ל.

פורסם

בטח...

הצחיק אותי המנכ"ל.

חח לא יודע כמה באמת אמינה ההצהרה הזאת, אבל תן לקרייטק סיכוי, בינתיים ראינו בטא. בוא נחכה לדמו ולמלא.

מתוך שני משחקים שהיא הוציאה קרייטק מספקת את הסחורה יפה.

פורסם

:kopfpatsch: זה הויסטה...

אני עובד עם ויסטה ו-XP במקביל, התקנתי את זה על זה ועל זה.

בויסטה גם אני לא יכול לשים על HIGH, וב-XP אני כן יכול! כנראה לכרטיס הזה שה-320MB בדיוק בדיוק מספיק למשחק ועוד חסר קצת, הזיכרון שהממשק של ויסטה תופס זה הגבול ואז אי אפשר לשחק על HIGH (ואני אומר את זה מניסיון...).

תנסה בויסטעה לשים הכול על HIGH ולשים את ה-SHADERS עם MEDIUM, זה ירוץ לך חלק.

אבל, זה מוריד הרבה מהגרפיקה... אז אפשר גם לנסות לשים הכול על HIGH ואת ה-TEXTURE להוריד ל-MEDIUM, מה שיתן פחות FPS מאשר שנוריד את SHADERS אבל אם תוכל לשחק ככה יראו הרבה יותר טוב ככה (כמעט לא מרגישים בהבדל בין TEXTURE על מדיום או HIGH, לעומת זאת ב-SHADERS מאוד מרגישים).

פורסם

:kopfpatsch: זה הויסטה...

אני עובד עם ויסטה ו-XP במקביל, התקנתי את זה על זה ועל זה.

בויסטה גם אני לא יכול לשים על HIGH, וב-XP אני כן יכול! כנראה לכרטיס הזה שה-320MB בדיוק בדיוק מספיק למשחק ועוד חסר קצת, הזיכרון שהממשק של ויסטה תופס זה הגבול ואז אי אפשר לשחק על HIGH (ואני אומר את זה מניסיון...).

תנסה בויסטעה לשים הכול על HIGH ולשים את ה-SHADERS עם MEDIUM, זה ירוץ לך חלק.

אבל, זה מוריד הרבה מהגרפיקה... אז אפשר גם לנסות לשים הכול על HIGH ואת ה-TEXTURE להוריד ל-MEDIUM, מה שיתן פחות FPS מאשר שנוריד את SHADERS אבל אם תוכל לשחק ככה יראו הרבה יותר טוב ככה (כמעט לא מרגישים בהבדל בין TEXTURE על מדיום או HIGH, לעומת זאת ב-SHADERS מאוד מרגישים).

אני אנסה...

ובאמת מה אני מעכשיו מתבאס נחכה לדמו ונראה מה הולך.. הא ועוד משהו לגבי החבר הזה שמשחק על היי הוא נזכר להגיד ללי שזה בלי פילטרים... מהזה אומר?

פורסם

הוא משחק בלי AntiAliasing שאומר שיש "מדרגות" בתמונה. אם אתה לא יודע מה זה כנראה שלא הפעלת את זה, אבל בכל מקרה, זאת ההגדרות שמתחת לרזולוציה בתפריט של המשחק.

וגם אני לא יכול לשחק עם AA, זה פשוט מקרטע (וכן, אפשר להפעיל AA בבטא אם יש לנו מזל, וזה עובד).

פורסם

הוא משחק בלי AntiAliasing שאומר שיש "מדרגות" בתמונה. אם אתה לא יודע מה זה כנראה שלא הפעלת את זה, אבל בכל מקרה, זאת ההגדרות שמתחת לרזולוציה בתפריט של המשחק.

וגם אני לא יכול לשחק עם AA, זה פשוט מקרטע (וכן, אפשר להפעיל AA בבטא אם יש לנו מזל, וזה עובד).

גם אני משחק בלי AntiAliasing ... יכול להיות שזה באמת בגלל הויסטה? שהויסטה עושה את הבעיות?

הא וראיתי שגם לך יש 8800GTS 320MB זה עובד לך על HIGH?

פורסם

בקושי... כאילו אפשר לשחק וזה זז על בערך 25-30 אבל יש הרבה פעמים תקיעות כאלה כשאתה מסתובב, כמעט כל הפעמים, שנגרמות כתוצאה מחוסר בזיכרון..

אם אני שם את הצל על MEDIUM במקום HIGH אני יכול לשחק (ובדקתי, זה אם משנים את הצל מHIGH ל-MEDIUM זה משחרר לך 15MB בזיכרון, כנראה שזה מה שעושה את ההבדל...).

פורסם

בקושי... כאילו אפשר לשחק וזה זז על בערך 25-30 אבל יש הרבה פעמים תקיעות כאלה כשאתה מסתובב, כמעט כל הפעמים, שנגרמות כתוצאה מחוסר בזיכרון..

אם אני שם את הצל על MEDIUM במקום HIGH אני יכול לשחק (ובדקתי, זה אם משנים את הצל מHIGH ל-MEDIUM זה משחרר לך 15MB בזיכרון, כנראה שזה מה שעושה את ההבדל...).

גם אני עכשיו הורדתי כמה דברים למדיום ועבד לי יופי.. הא ועל איזה זיכרון אתה מדבר של הכרטיס?

פורסם

כן... ה-320MB המסריחים האלה לא מספיקים לו!!!

ולעזאזל עם כל מי שאמר שזה יספיק, כי כבר היום זה לא. ואני תמיד ידעתי שזה לא יספיק, אבל כ-ו-ל-ם אמרו שכן אז קניתי... :pissed: :pissed:

פורסם

ולעזאזל עם כל מי שאמר שזה יספיק, כי כבר היום זה לא. ואני תמיד ידעתי שזה לא יספיק, אבל כ-ו-ל-ם אמרו שכן אז קניתי... :pissed: :pissed:

מסכים!!! :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

תחקה למשחק המלא ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים