עבור לתוכן

המלצה למסך LCD בגודל 22".

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש LCD "22 ואני צריך המלצות למסכים, המסך מיועד למשחקים בעיקר(לא לסרטים) ואינטרנט.

פורסם

SAMSUNG 226BW או DELL E228WFP יתאימו לדרישות - שניהם עולים בסביבות 1700 שקל, קרא פה ביקורת:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=254544.msg2245905#msg2245905

אם יש לך יותר תקציב הייתי מציע לשקול מסך 20" עם פאנל יותר איכותי מסוג S-IPS והוא DELL 2007WFP - עולה בסביבות 2200 ויש לו גם כניסות וידאו.

פורסם

SAMSUNG 226BW או DELL E228WFP יתאימו לדרישות - שניהם עולים בסביבות 1700 שקל, קרא פה ביקורת:

הייתי מוסיף גם את ה-LG L226WTQ לרשימה.

פורסם

לך על הסמסונג..איכות התמונה שלו הכי איכותית מבין מסכי הTN בגודל 22' אינץ'

פורסם
  • מחבר

אולי כבר כדאי לי להשקיע עוד קצת ולקחת את ה DELL 2007WFP? ראיתי שממליצים עליו פה הרבה. רק הזמן תגובה 16MS מדאיג אותי, עכשיו יש לי מסך עם 12MS ,אפילו שהפנאל של הDELL נחשב פאנל מאוד איכותי הMS הגבוהה קצת מדאיג...

פורסם

המסך 2007WFP באמת איכותי מאוד. אל תדאג בקשר ל-16MS. בפועל המסך הזה מהיר מרוב המסכים שנמכרים כ-5MS, ורק קצת איטי ממסכי ה-2MS שהוזכרו פה קודם (וכשאני אומר קצת, מדובר בהבדלים שכנראה אף אדם לא ירגיש בהם).

אם אתה מוכן להשקיע יותר, ולא אכפת לך שהמסך קצת יותר קטן, ה-DELL 2007WFP הוא בחירה מצוינת.

פורסם
  • מחבר

יש גם את ה2007FP שהוא לא רחב...אני מתלבט ביניהם, ולגבי הקטע עם הפאנלים, בPANDAS מוכרים את ה-2007WFP עם פאנל S-IPS,זה בטוח שהם מוכרים עם הפאנל הזה ולא עם השני שהוא פחות טוב?

פורסם

נראה שאתה מתלבט הרבה.

מה השימושים שלך במחשב בד"כ? זה מאוד חשוב בבחירת מסך.

למה נראה לך שמישהו פה יכול להיות בטוח מה PANDAS מוכרים? לפעמים גם לא הייתי סומך ש-PANDAS יודעים מה הם מוכרים.

דרך טובה לדעת איזה פאנל יש בלי להדליק את המסך, זה לפי המספר הסידורי שלו. אם הוא נגמר ב-L - יש בו פאנל IPS (של LG-PHILIPS). אם הוא נגמר ב-S יש בו פאנל PVA (של SAMSUNG). מספר סידורי זה משהו שבחנות יכולים להגיד לך אפילו בלי לפתוח את האריזה.

פורסם
  • מחבר

למשחקים, אינטרנט בעיקר.

וכתוב בPANDAS שהוא בא עם הS-IPS בגלל זה שאלתי.

פורסם

יהיה לך טוב גם הרגיל וגם הרחב. ולשימושים אלה גם 22" יהיה סביר, למרות שהוא בהחלט לא כזה איכותי. בכל זאת, מדובר בחסכון של כ-500 ש"ח (22" לעומת 20" טוב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים