עבור לתוכן

גיבורים/Heroes - ושיהיה דיון רשמי, אה?

Featured Replies

פורסם

מה שמזכיר לי: הבנתם למה יש סימני נשיכה אצל חלק מהאלה? ואיך זה קשור לחטיפות שלהם?(למשל נוח חוטף את הילד שעף כשהיה קטן)

ולמה הם בכלל חוטפים אותם?

• תגובות 361
  • צפיות 32.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה מדבר על השתי קווים בצוואר?

זה הצלקת שאחרי הניסוי [אף אחד לא יודע מה הם עושים להם] אחרי שהם חוטפים את 'בעלי הכוחות' אם אתה זוכר, מהעונה הראשונה.

פורסם

*מכיל ספולרים*

איזה בעסה שסילאר האפס הזה רצח את את אלחנדרו שיילך קיבינימאט שימות כבר מזכיר לי את טי באג מנמלטים שפשוט לא מת!

וWTF מה נסגר איתכם אנשים?! אתם בטוחים שאתם רואים HEROES!? אתם לא יודעים מה הם עושים להם שהם חוטפים אותם?????! הם פשוט מבצעים בדיקות לוקחים דגימות בודקים יכולות והכי חשוב לרוב THE HITIAN OR WHATEVER מוחק להם תזיכרון....

וואיי איזה בעסה פרק 12 לא ישודר בגלל השביתה המזדיי** הזאת של התסריטאים משו בהוליוויד מלא כוכבים גם שובתים... כן כן גם בפאקינג LA CALIFORNIA ממש באיזור של המולטי טריליונרים שטחונים עד העצם עושים שביתה.... תסריטאים מניאקים עושים שביתה WTF למה?!?!?! למה להעניש אותנו הצופים הא???

פורסם

לא התסריתאים מתעשרים, אלא השחקנים :screwy:

ולא, אנחנו לא יודעים מה קורה כשחוטפים אותם, מעולם לא אמרו בדיוק מה הולך שם.

פורסם

עושים עליהם ניסויים, זה מה שיודעים לבנתיים.

אם מישהו לא הבין, הסמל הזה הוא אכן מוטיב חוזר בכל הסדרה. לאיש מהאיטי הייתה שרשרת עם הסמל הזה, והוא נתן אותה לפיטר. כשהחברה של פיטר (זו שנשארה בעתיד) עשתה לו את הקעקוע שסימל שהוא חלק מה"משפחה" שלה ושל אחייה, כשהקעקוע נרפא ממנו ראו שהוא נרפא בצורה שמשאירה את הסמל הזה, ואז גם הוא נעלם. יש עוד, שאני לא זוכר ושאין לי וכח לכתוב. והמשמעות היא מתנה משמיים כמו שכבר כתבו, אם אני לא טועה הירו אומר את זה.

לאחנדרו ככל הנראה כן היה כוח, כי הוא לא היה נפגע כשמאיה התחרפנה.

והיה פרק מעולה!!! סוף סוף הכניסו את כל הדמויות ש"שכחו" עד עכשיו.

ולשאלה הגדולה לבנתיים- ניקי תרפא בעזרת הדם המעורב של קלייר ומוהינדר, או שהנגיף הזה חזק מדי וכולם יתחילו למות? כי ככל הנראה, זה וירוס חלש יותר ממבחנה 128 או לא זוכר בדיוק את המספר...

פורסם

*עשוי להכיל ספוילרים* (מה זתומרת עשוי אתם שואלים אתכם? זתומרת שאני לא יודע מה רשמתי שם.... אולי גם שמתי ציאניד ולא אמרתי לכם...)

לדעתי ניקי לא תירפא, כי אם היא כן זה יהיה עלוב וצפוי.... אני חשוב שהיא לא תרפא כי אז יש להם עוד המשך לקטע עם הנוגדן.... אוףףף לא יכול לחכות יותר! עוד 5 יום!! ! !

לדעתי אלחנדרו לא יחזור לחיים אני חושב שהוא יכול לרפא אנשים אבל לא את עצמו.... הרגע עליתי על משו... אולי מישו יחזיר את אלחנדרו לחיים והוא ירפא את ניקי?! זה יותר הגיוני!

פורסם

בקשר לסמל, מההתחלה הירו אמר שהסמל הזה הוא הסמל של טאקזו קנסאי, כשהוא סיפר על זה שאבא שלו היה מספר לו סיפורים עליו. הסמל בהחלט קשור לקנסאי אבל יותר בצורה מיתולוגית מיסטית.. יש מצב שאדם המציא אותו או משהו, תחשבו הוא גם מצייר את הסמל על כל התמונות של אלה שהוא רוצח.

פורסם

אגב שמתם לב שהסמל שחוזר כל הזמן בסדרה הוא הסמל של אדם? רואים אותו בפרק האחרון בקלוז אפ על החרב שהירו

מחזיק. אגב אותו סמל מופיע על הגב של ניקי בעונה הראשונה - זה אומר שיש לה קשר כלשהו לאדם?

נו ברור זה הסמל שלהם.

בקשר לכל אלה שחטפו, כנראה שנוח היה בחברה הוא חטף אותם כי אמרו לו שהם חולים בוירוס (והוא האמין) אבל בטח עשו עליהם ניסויים/בדקו תכוח/השתילו בהם את הוירוס שיתפשט אחרי כמה זמן

פורסם

נוח היה מרושע בדיוק כמו בוב. הוא השתפה (ניהיה שפוי :smile1:) בגלל שהחברה רצתה לשים את היד על קלייר.

ובניסויים של החברה הם בטוח לא משתילים באנשים את הוירוס. זה פשוט לא מסתדר עם העלילה עד עכשיו.

לדעתי אלחנדרו לא יחזור לחיים אני חושב שהוא יכול לרפא אנשים אבל לא את עצמו.... הרגע עליתי על משו... אולי מישו יחזיר את אלחנדרו לחיים והוא ירפא את ניקי?! זה יותר הגיוני!

מאיפה הגעת לזה שאלחנדרו יכל לרפא? כל מה שהוא עשה זה להרגיע את מאיה, ואז, אם האנשים עוד לא מתו, ההשפעה הזו עליהם חולפת.

פורסם

מעניין מה הכוח של אבא של הירו, ואמא של פיטר. ?

פורסם

לאבא של הירו אין כוח.... אם יש לו אז הוא אפס כי הוא לא משתמש בו אף פעם!

פורסם

אני די בטוח שלכל אלו שהקימו את החברה יש כוחות.

פורסם

חוץ מוויקטוריה

פורסם

חוץ מוויקטוריה

גם לוויקטוריה היה כוח.. אל תשכח שיש הרבה "גזענים" בחבורה שמה שכנראה לא היו נותנים לבת אדם להיכנס לארגון שמגן על אנשים עם כוחות...

פורסם

נוח היה מרושע בדיוק כמו בוב. הוא השתפה (ניהיה שפוי :smile1:) בגלל שהחברה רצתה לשים את היד על קלייר.

ובניסויים של החברה הם בטוח לא משתילים באנשים את הוירוס. זה פשוט לא מסתדר עם העלילה עד עכשיו.

מאיפה הגעת לזה שאלחנדרו יכל לרפא? כל מה שהוא עשה זה להרגיע את מאיה, ואז, אם האנשים עוד לא מתו, ההשפעה הזו עליהם חולפת.

זה ממש מסתדר עם העלילה כי למה בוב לא רצה להשמיד את הוירוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים