פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים למי שלא יודע, שבוע הבא פרק אחרון.מה????!!!! בגלל שביתת התסריטאים????? סעמק! ואז נגמרת כאילו העונה?איזה באסה! :'( :'( :'(
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אין שום פרק אחרון..זה פגרה בדיוק כמו שנה שעברה... ובדיוק כמו שיהיה גם בנמלטים בגיבורים... אפילו בסאות' פארק תיהיה פגרה LOL..
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אה מעולה,מצד שני, לא כל כך, זה אומר שיהיה משעמם כל התקופה הזו :'( :'(אולי זה רמז שעלי להשקיע יותר בפסיכומטרי ובבגרויות, אבל אני רוצה את הסדרות שלי :'( :'(
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אין שום פרק אחרון..זה פגרה בדיוק כמו שנה שעברה... ובדיוק כמו שיהיה גם בנמלטים בגיבורים... אפילו בסאות' פארק תיהיה פגרה LOL..בSP יש כל עונה פגרה
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אולי זה רמז שעלי להשקיע יותר בפסיכומטרי ובבגרויות, אבל אני רוצה את הסדרות שלי :'( :'(כן אה, אצלי המצב דומה , כנראה שאני אצתרך באמת להתחיל ללמוד (מה שטוב) אבל בדוגרי אין לי כוח לזה , נמלטים חוזרים רק ב14 לינואר נראה לי. ועד אז אין סדרות :'( :'(אוי אחרי האזהרה על ספאם שנתנו לי אני מפחד לכתוב פוסט בלי הרבה תוכן שלא אומר הרבה.בדוגרי פרק די טוב , סופסוף חזרנו לסיילר חבל שהוא הרג את אלקסנדרו למרות שזה די צפוי כי לאלקסנדרו אין כביכול איזה כוח מיוחד , הוא סתם מרגיע את מאיה.
פורסם 2007 בנובמבר 2718 שנים אחח סיילר, מסטרמיינד מרושע רק מישהו יכול להביא תקציר? מה בדיוק ויקטוריה עשתה שיש לה ''כוח מיוחד''?את החלק הזה לא הבנתי כ''כ.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים אגב שמתם לב שהסמל שחוזר כל הזמן בסדרה הוא הסמל של אדם? רואים אותו בפרק האחרון בקלוז אפ על החרב שהירומחזיק. אגב אותו סמל מופיע על הגב של ניקי בעונה הראשונה - זה אומר שיש לה קשר כלשהו לאדם?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים מה זה הפרק הראשון שאתה רואה ??זה הסמל שמופיע לכל אורך הסדרה, והוא אומר godsend, כלומר מתנה משמיים.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים :s07: אני יודע - רק ציינתי שנראה שמקור הסמל הוא מאדם וציינתי שכבר בעונה הראשונה ראינו אותו על ניקי כך שאולי יש קשר לא ידוע עדיין בין אדם לבינה.
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים :s07: אני יודע - רק ציינתי שנראה שמקור הסמל הוא מאדם וציינתי שכבר בעונה הראשונה ראינו אותו על ניקי כך שאולי יש קשר לא ידוע עדיין בין אדם לבינה. זה היה ברור בהתחלה שהם רצו שיהיה לכל אלה עם הכוחות את הסמל הזה... הם ירדו מזה אחר"כ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.