עבור לתוכן

גיבורים/Heroes - ושיהיה דיון רשמי, אה?

Featured Replies

פורסם

מה יהיה קרב בזה?

זה יותר כמו פליק באצבע ויש ערימת אבק שקוראים לה הירו..

• תגובות 361
  • צפיות 32.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למי שלא יודע, שבוע הבא פרק אחרון.

מה????!!!! בגלל שביתת התסריטאים????? סעמק! ואז נגמרת כאילו העונה?

איזה באסה! :'( :'( :'(

פורסם

אחרון לעונה?

או הפרק האחרון שכתוב?

פורסם

אין שום פרק אחרון..

זה פגרה בדיוק כמו שנה שעברה... ובדיוק כמו שיהיה גם בנמלטים בגיבורים... אפילו בסאות' פארק תיהיה פגרה LOL..

פורסם

אה מעולה,

מצד שני, לא כל כך, זה אומר שיהיה משעמם כל התקופה הזו :'( :'(

אולי זה רמז שעלי להשקיע יותר בפסיכומטרי ובבגרויות, אבל אני רוצה את הסדרות שלי :'( :'(

פורסם

אין שום פרק אחרון..

זה פגרה בדיוק כמו שנה שעברה... ובדיוק כמו שיהיה גם בנמלטים בגיבורים... אפילו בסאות' פארק תיהיה פגרה LOL..

בSP יש כל עונה פגרה

פורסם

לא כל עונה, בעונה האחרונה הם עשו פגרה באמצע העונה.

פורסם

נו נכון.. וגם בזאת שלפניה

פורסם

אולי זה רמז שעלי להשקיע יותר בפסיכומטרי ובבגרויות, אבל אני רוצה את הסדרות שלי :'( :'(

כן אה, אצלי המצב דומה , כנראה שאני אצתרך באמת להתחיל ללמוד (מה שטוב) אבל בדוגרי אין לי כוח לזה , נמלטים חוזרים רק ב14 לינואר נראה לי. ועד אז אין סדרות :'( :'(

אוי אחרי האזהרה על ספאם שנתנו לי אני מפחד לכתוב פוסט בלי הרבה תוכן שלא אומר הרבה.

בדוגרי פרק די טוב , סופסוף חזרנו לסיילר חבל שהוא הרג את אלקסנדרו למרות שזה די צפוי כי לאלקסנדרו אין כביכול איזה כוח מיוחד , הוא סתם מרגיע את מאיה.

פורסם

אחח סיילר, מסטרמיינד מרושע :P

רק מישהו יכול להביא תקציר? מה בדיוק ויקטוריה עשתה שיש לה ''כוח מיוחד''?את החלק הזה לא הבנתי כ''כ.

פורסם

לא לכולם בחברה יש כוחות...

היא פשוט מדענית...

פורסם

אגב שמתם לב שהסמל שחוזר כל הזמן בסדרה הוא הסמל של אדם? רואים אותו בפרק האחרון בקלוז אפ על החרב שהירו

מחזיק. אגב אותו סמל מופיע על הגב של ניקי בעונה הראשונה - זה אומר שיש לה קשר כלשהו לאדם?

פורסם

מה זה הפרק הראשון שאתה רואה ??

זה הסמל שמופיע לכל אורך הסדרה, והוא אומר godsend, כלומר מתנה משמיים.

פורסם

:s07: :s07: אני יודע - רק ציינתי שנראה שמקור הסמל הוא מאדם וציינתי שכבר בעונה הראשונה ראינו אותו על ניקי כך

שאולי יש קשר לא ידוע עדיין בין אדם לבינה.

פורסם

:s07: :s07: אני יודע - רק ציינתי שנראה שמקור הסמל הוא מאדם וציינתי שכבר בעונה הראשונה ראינו אותו על ניקי כך

שאולי יש קשר לא ידוע עדיין בין אדם לבינה.

זה היה ברור בהתחלה שהם רצו שיהיה לכל אלה עם הכוחות את הסמל הזה... הם ירדו מזה אחר"כ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים