פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים שלום לכולם! יש לי בעי'ה מוזרה במחשב... מתי שאני מחבר את שני הצורבים או רק אחד מהם הווינדוס נתקע בהפעלה איפה שהקוביות הכחולות האלה עוברות, הנה פה: זה מה שמחובר אצלי במחשב: מאסטר 1: דיסק קשיח מאסטר 2: דיסק קשיח מאסטר 1: צורב רגיל מאסטר 2: צורב די וי די SATA: דיסק קשיח קניתי כבל IDE חדש.. נראה לי שככה קוראים לו.. בקיצור, זה: וואי אני מפציץ היום בתמונות חחח בקיצור גם אחרי שחיברתי את ה IDE החדש זה עדי'ין נתקע.. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? בבקשה אל תגידו שזה הלוח.. אין לי כוח לעוד החלפות..
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים 1. לפי מה קבעת מה פריימרי ומה סקונדרי בIDE ? 2. מה מצב הג'אמפרים בכל היחידות שהזכרת - תשתדל לא לשים על CABLE SELECT
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר את השאלה הראשונה לא הבנתי.. מה זאת אומרת? יש Primary ו Secondary גם בכבל עצמו?ובקשר לג'אמפרים אחד מאסטר ואחד סלי'יב.. ויש עוד אפשרות אבל Cable Select אני לא יודע מה זה..אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד..!!
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים יעזור לחבר'ה פה אם גם תיתן רמז לגבי שמות הרכיבים והחברות שמייצרות אותם, כי לפעמים יש שיטות ג'ימפור שונות לכל חברה וכו'...
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר אה צודק לא חשבתי על זהאז ככה:Primary:Master: דיסק קשיח האמת אני לא יודע איזה חברה..Slave: דיסק קשיח וגם אני לא יודע ת'חברה שלו..שני'הם עובדים מצוין בלי עין הרע! ..Secondary:Master: צורב של Samsung 52.32.52Slave: צורב די וי די Compact Diskעכשיו בדקתי במחשב אחר.. שני הצורבים עובדים מצוין..Sata: דיסק קשיח של Maxtorזה המפרט.. מישהו אולי יודע מה קורה פה?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים תנסה כזה דברמאסטר דיסק קשיח ראשון צורב SLAVEמאסטר דיסק קשיח שני צורב SLAVEבהצלחה
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר חשבתי על לנסות את זה אבל הבעי'ה היא שהכבל IDE קצר מדי..זאת אומרת..שני הצורבים נמצאים למעלה במארזושני הקשיחים למטה..והחיבורים של ה IDE לא מגיעים אלא רק חיבור אחד לשני קשיחים ואחד לשני צורבים.. הבנת?
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים הבנתי. אם אתה צריך כבל מתאים אתה מוזמן לבוא לקחת אני גר ליד נתניה כמובן בחינם
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר אה יש כל מיני סוגים של כבלים? לא ידעתי..חחח ונתני'ה זה קצת רחוק.. אני גר ליד קרית גת חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.