עבור לתוכן

קירור מים! בשווי 200$

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ... :jump:

:silly:

פורסם

לא רוצה לחרוץ חד-משמעית, אבל אני חושב שאי אפשר:

המעטה (שראוד יעני, אין לי כח לאלט+שיפט) טרפזי - רחב יותר בחלק הצמוד לרדיאטור כדי לנצל את שטח הפנים של הרדיאטור במלואו.

אם תחבר 3 מאווררים לרדיאטור הם יהיו צמודים אחד לשני, (360 ס"מ מתחילת הראשון עד סוף האחרון), ככה שאין מקום על הרדיאטור לקבל את השטח הגדול יותר של הקצה הרחב של המעטה.

בד"כ מעטה טרפזי מתוכנן עבור רדיאטור ספציפי (ה- PA-160 לדוגמא) אלא אם כן מדובר במעטה סימטרי (120*120 משני הצדדים) שיכול להתחבר מ-2 הצדדים לכל מאורר ולכל רדיאטור (גם אם הוא מונע מהאויר להגיע לחלק משטח הרדיאטור).

אולי תוכל לחבר לרדיאטור שלושה מעטים סימטריים, אבל גם זה לא בטוח (הרוחב שלו עשוי להיות גדול מזה של מאורר במילימטר או שניים - וזה עלול להפריע אם המאווררים ממש צמודים).

ההימור הכי בטוח הוא ללכת על מעטה שהותאם במיוחד לרדיאטור (ל-Danger Den יש כאלה) או להכין בעצמך. אני לא יכול לחשוב על רכיב אחר במחשב שהוא יותר קל להכנה וסלחן לאי-דיוקים.

בקשר לדאגה בנוגע להתאמת הרדיאטור למארז - אין מה לעשות, לא כל רדיאטור מתאים לכל מארז (במיוחד המשולשים המפלצתיים). מה שצריך לעשות זה לוודא את המידות המדויקות של הרדיאטור המיועד, לקחת סרגל ולבדוק איפה בתוך המארז אתה יכול להכניס אותו. אם בכלל.

פורסם
  • מחבר

הרכבתי מערכת מים מחלקים, ויש לי 2 שאלות.

1)האם המיכל הזה מתאים למערכת?

2)האם הנוזל הזה מספיק לכול המערכת?

120mm Black wire fan grill $4.17

$4.95 ClearFLEX 60 Tubing 1/2" ID / 3/4" OD

$6.99 -Tek FuZion Accelerator Nozzle Kit

D-tek FuZion CPU Water Block $59.95

$23.97 Scythe KAZE-JYUNI "SLIP STREAM" 120mm Case Fan - SY1225SL12M - 1200rpm

Swiftech MCP655 12 VDC Pump $79.95

Swiftech MCRES-Micro $16.95

$48.95 Swiftech MCR320-QP-K Triple 120mm Radiator

$2.99 Swiftech Hydrx - Extreme Duty Coolant UV REACTIVE

UV SENSITIVE Blue Tie wrap $0.60

Summary: *$249.47

תודה! ;)

פורסם

המיכל יתאים למערכת.

הנוזל - הוא רק תוסף לנוזל העיקרי - מים מזוקקים.

2 הצעות:

יתכן ויהיה לך קשה להסתדר לשים את צנרת 4\3 OD + קלמפות על הבלוק מפאת חוסר מקום. - זה ניתן לביצוע אבל לא קל.

יהיה לך יותר קל עם צנרת 7/16 - הצנרת מעט יותר דקה אבל עולה על כול ה BARBS\FITTING של 2\1" אם ירידה לא משמעותית בקצב הזרימה במערכת.

הערה נוספת - הרזוואר בנוי חומר אקרילי - אז בשום פנים על תוסיף אלכוהול למערכת....זה יעכל את הרזוואר ויגרום לנזילות.

(לי אין רזוואר או חומרים אקרילים במערכת - ולכן אני כן יכול להשתמש ומשתמש באלכוהול כתוסף למים המזוקקים אצלי).

פורסם
  • מחבר

חיפשתי באתרים ולא מצאתי רזוואר שהוא לא מחומר אקרילי.

איזה יש לך, או איזה אתה ממליץ שאפשר להשתמש איתו באלכוהול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים