עבור לתוכן

החלפתי 6600GT ל - 7300GT, האם נדפקתי ?

Featured Replies

פורסם

או קי זה הולך להיות קצת ארוך אז נא להעזר בסבלנות...... וכן זה קשור לרכישת כרטיס מסך

הכל התחיל לפני שבוע בערך כשהמחשב שלי לפתע נתקע, המסך פשוט קפא ולא עזר כלום וכשביצעתי restart המחשב לא עלה כלומר המאוררים פעלו והגיע מתח אבל שום דבר לא עלה אלא רק נשמע רעש שחוזר על עצמו מה hard disk כל זה התרחש שבוע לאחר format , כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל והדלקתי שוב אחרי 15 דקות התקלה חזרה על עצמה כעבור שעתיים-שלוש ושוב למחרת בבוקר ולכן לקחתי את המחשב הישר לחנות שממנה רכשתי אותו.

כשהגעתי לחנות ולאחר בדיקה שכללה רק האזנה לאותו רעש וניתוק CD ממתח נקבע שהתקלה ב HD, ה HD עדיין באחריות אך העדפתי לרכוש חדש כי פשוט לא היה לי סבלנות לחכות .... אחרי החלפה של HD והתקנה מחדש של WIN התקלה נשארה :bash: כעת נאמר לי שאולי הבעיה בזכרונות בעל החנות הוציא את הזכרונות והחזיר אותם והמחשב עלה כהלכה אך כשהגעתי איתו הביתה התקלה חזרה ...... ככלל התקלה היתה מאוד אקראית והמחשב עלה ועבד לעיתים עד שנתקע

בקיצור אחרי עוד יומיים בחנות וכל מיני השערות מה התקלה (ספק כח..) נאמר לי שהתקלה היא בכרטיס מסך מה שחשבתי מההתחלה מכיון שהוא ממש רתח בזמן עבודה על המחשב אבל לא ידעתי איך לחבר בין זה לבין זה שהוא לא עלה, עכשיו כמו שאתם בטח מבינים כבר רציתי לקבל את המחשב בחזרה ולא היה לי זמן להתחיל לעשות סקרי שוק מקיפים (גם לא היה לי מחשב לעשות אותם) שאלתי את בעל החנות מה יש לו להציע לי והוא הראה לי שלושה כרטיסי מסך שונים כולם פחות או יותר באזור 450 ש"ח , בחרתי בכרטיס האמצעי (לא הכי יקר ולא הכי זול) הוא התקין לי אותו ושילמתי 420 ש"ח ....

עכשיו יש לי כמה בעיות הראשונה שאני לא מוצא את היצרן של הכרטיס הזה בשום מקום והבעיה השניה היותר מטרידה שאני משחק במשחק אחד על המחשב battlefield2 שעבד טוב יחסית עם הכרטיס הקודם ועכשיו עובד פחות טוב עם הכרטיס החדש, הבעיה היא לא בתקשורת (lag) כי אני משחק באותו שרת ישראלי , הכרטיס החדש שקניתי הוא

Geforce 7300 GT -256 MB GDDR2\128bits pci express

של יצרן בשם AXLE

הכרטיס הקודם שהיה לי הוא

Geforce 6600 gt -128mb DDR3\128bit pci express

של gigabyte

מלבד זה שאר המפרט:

pentium 4 3 ghz

1 gb ddr2

לוח אם של gigabyte 8I915p

רציתי לדעת האם לדעתכם הבחירה בכרטיס היתה טובה ?

איך ייתכן שהמשחק רץ פחות טוב עכשיו?

האם אתם מכירים את היצרן הנ"ל axle?

ומעבר לכל זה האם כדאי לי לבקש בחזרה את כספי ולקנות כרטיס מסך חדש בהנחה שאני לא מתכון להוציא מעבר ל 500 שקל על כרטיס מסך חדש? ואם כן איזה?

תודה לעונים

פורסם
  • מחבר

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

http://reviews.sc3n3.com/review.php?review=2&page=8

הי, למה אתה מציע שאשנה אותה?

אם תוכל להסביר את הלינק שצירפת , אודה לך

פורסם

קודם כל, החלטות חפוזות זה דבר גרוע ולהבא תפנה לייעוץ בפורום לפני שאתה ממהר לרכוש.

בגדול- קנית כרטיס תקציבי של סדרה 7 שאמור להיות מקביל בביצועיו לכרטיס הקודם שהיה לך, ככה שמצד אחד זאת בחירה לא כ"כ טובה אם אתה גיימר, אבל מצד שני Battlefield אמור לפעול לך כמו שהוא פעל בעבר...

תנסה להוריד את הדרייבר המעודכן מאתר Nvidia ולראות אם זה יפתור את הבעיה.

אם אתה יכול לקבל את הכסף ולבחור כרטיס אחר תעשה את זה, מכיוון שבמחיר שציינת (עד 500 שקל) אתה יכול להביא כרטיס עדיף- 7600GS שעולה כ-450 שקל... ואם תוכל להוסיף עוד קצת לתקציב, תוכל להביא כרטיס בכלל מעולה עבור משחקים- X1950GT באזור ה-670 שקל.

פורסם

תשנה ל:"החלפתי 6600GT ל - 7300GT, האם נדפקתי ?"

בלינק יש השוואה בין שניהם ב - BF2 (איך לא הבנת לבד אני לא יודע...)

פורסם

נדפקת, אבל לא חזק...

7300GT הוא טיפה יותר חלש. אבל כנראה שהוא יכול להציג תמונה באיכות גבוהה יותר(טכנולוגיה חדשה יותר).

יכול להיות שהבעיה נעוצה בעובדה שהכרטיס שלך הוא עם זכרון DDR2(איטי יותר), אבל בעניין הזכרונותצ אני לא ממוחה

פורסם

שני הכרטיסים פחות או יותר שווים.

ל - 6600GT יש יתרון במשחקים ישנים יותר ול - 7300GT בחדשים יותר.

פורסם

^^

מסכים.

בשורה התחתונה- קנית כרטיס עם ביצועים מקבילים לקודם שלך, רק במחיר לא משתלם.

באותו מחיר (420 ש"ח ~), עם תוספת מזערית, הוא אמור היה לקבל כרטיס הרבה יותר טוב- 7600GS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים