פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אהלן חבריםקניתי מחשב חדש והיום קיבלתי אותו .בעיקרון המפרט הואQ66008800GTS 640MBOZC 2GBמאז NXTZ APOLOקירור למעבד - משהו נינג'ה.בקיצור קניתי את המשחב והתקנתי אותו היום והוא נראה מאוד מאוד מאוד איטיבאמת זה מוזר לפתוח חלון של EXPLORER לוקח לו הרבה זמן .. לעבור בין חלונות הרבה זמן..אני רגיל למהירות כזאת מהמחשב הישן שלי (P3 - 1000) אבל לא ציפיתי שמזה..הרצתי AQUA MARK וקיבלתי 136,000 שזה נראה גם דיי קצת בשביל המפרט .מה אפשר לעשות חברים ?אוליי חסר לי דרייבר ? אוליי משהו לא מעודכן לי בביוס ? יש מצב שהמסך שקניתי (proview 22wide) מכביד עליו בצורה כזו ?אשמח לקבל עזרה בבקשה !תודה לכולם !!
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים ברוך הבא לפורום ותתחדש על המפרט המעולה.רזולוציית המסך ממש לא צריכה להשפיע אצלך.תבדוק במנהל המשימות אם יש פרוססים חשודים, תבדוק האם מהירות הפעולה במצב בטוח משמעותית יותר טובה.תבדוק ביצועים בהשוואה לרכיבים דומים ע"י sandra sisoft.בסוף כדאי שתערוך את הכותרת (ע"י עריכת ההודעה הראשונה) שתרמז על תוכן התארד \ הבעיה.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים עשית התקנה חדשה של ווינדוס? או שהעברת הארד דיסק ממחשב ישן?תבדוק וירוסים ורוגלותלא רשמת איזה דגם הלוח שלךתבדוק ב-device manager שכל הדרייברים הותקנו כמו שצריך
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר הלוח הוא : gigabyte P35C-S3 הכל נראה מותקן רגיל הWINDOWS הותקן מחדש על HD חדש חדש חדש הרגע התקנתי ונורא איטי לי אז לא נראה לי שזה וירוסים או משהו כזה אתם חושבים משהו בביוס לא מוגדר נכון ?
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר איך בודקים טמפ' ? באיזו תוכנה ?ואממ בדרייורים לאיזה אתה מתכוון? כרטיס מסך ? לוח אם ? מה ?והאם אפשר לינקים אוליי להכי חדשים שיצאו ?
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אל תקפיץ בפחות מ24 שעות אם אין לך משהו חשוב להוסיף,תעשה חיפוש, כל יום ממליצים פה על המון תוכנות.EVEREST היא אחת הטובות לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.