פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מה אתם אומרים על הכרטיס מסך (קחו בחשבון שזה מחשב נייד ולא מחשב נייח)משחקים ירוצו עליו?אני לא אחד שמחפש מקסימום גריפיקהולא גיימר מטורףסתם בכיף שלי שיזרום ליאיך הכרטיס מסך הזה?תאמת שראיתי בחנויות וה7600 עולה יותר (לא בניידים במחשבים רגילים)אין לי מושג למה זה..קיצר כרטיס מסך סביר?
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים כרטיס מאוד חלש ופחות חזק מה7600GT.הוא יתן לך במקרה הטוב כמה משחקים קצב טוב על הגדרות נמוכות.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים ^^ אני מאמין ששחכתה שאצלו זה נייד.בכל מקרה ניידים לא אמורים להיות מוכונות משחקים, והכרטיס הזה סביר בהחלט וטוב לנייד (יחסית).וה7600 יותר חזק מה8400
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים לא שכחתי אבל זה לא הופך את הכרטיס שלו לחזק אגב יש כמה ניידים עם 7800GTX/7900GTX גם בSLI
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים בדיוק יש עליו ביקורת בעמוד הראשי של HW, למרות שלטעמי הביקורת חלקית מאוד. אם החוזק שלו הוא, לדברי המבקר, תכני HD, למה לא עשו לו מבחנים בנושא. ואם המתחרה הוא 2600Pro, למה הוא לא נבחן אף הוא.בכל אופן, כרטיס חלש למשחקים, סביר לוידיאו.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר אני לא מתכוון להשתגע יותר מידי על המשחקים בתכלסאבל שיהיה אפשרויות פה ושםלחלק מה need for speedוgta SA (אני מקווה)כל סדרת הספלינטר סל כזה (אם זה יזרום)לא משחקים מהדור החדש או משהו כזה מה אתם אומרים למשחקים כאלה בדרישות סבירות זה יעבוד?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים NFS האחרון כבד למדי.וגם שני ה - SC האחרונים, במיוחד הרביעי.הוא לא יחזיק אותם בכבוד.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר עשו מהכרטיס מסך הזה כזה כרטיס חלשנראה לי כבר הג'יפורס 4 MX שלי לא כזה רחוק ממנו..חחח נראה לי אני לא לוקח תמחשב הזה בסוףחשבתי עוד משחקים איך שהו יזרמו לי עליו אחרי הכל כרטיס מסדרה 8כנראה סתם חרטה של כרטיס..תודה
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים עם אוברקלוק קליל (אפילו אוטומטי שהמחשב יעשה לך) הוא יכול להיות כרטיס מאד משתלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.