פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים טוב אז רציתי לנקות אבק במארז שלי [מארז ג'נרי, מאד ישן], הוצאתי את שני הברגים מאחור אך המארז לא נפתח.אבל כפי שזה ניראה הבעיה היא לא בברגים אלה בחלק הקידמי, זאת אומרת כשאני מושך את הדלת מאחורה רק החלק האחורי ניפתח למשהו כמו 1-2 ס"מ~, וככל שמתקדמים לחלק הקידמי, החלק הפתוח הולך וקטן. הבנתם אותי?
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר בזמן שאני דוחף את דלת המארז [ראה תמונה] בצד הקידמי לא קורה כלום.מה גם שדלת המארז בחלק האחורי לא נפתחת יותר מזה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר לא, כלום, שום דבר לא קרה.שוב אני אומר שאני בטוח ב90% שהבעיה היא החלק הקידמי.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים יש לך תמונה קצת יותר מפורטת של החלק הקדמי?ניסית לקחת מברג ולהשתמש בקצת כוח?
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר אני לא רוצה להתחיל להכנס לפרטים למה כמה ואיך, אבל בוא נגיד שהכל בסדר. תודה לכולם!
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אני אשמח אם תציין את הפתרון כך שבפעם הבאה שמישהו יתקל בבעיה כמו שלך ידעו מה להמליץ לו.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר הבעיה הייתה שאני דפוק.משכתי את זה לכיוון הדלת במקום אחורה לכיוון של איפה שנמצאים כל החיבורים והמאוורר האחורי.פשוט בדלת יש מין פאקים כאלו ביגלל שהוא ישן שמונעים ממני למשוך אותו כלפי הדלת.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים שניה תן לי להבין, אתה דחפת את הדלת במקום למשוך אותה? כניראה שכן, גם אני הבנתי ככה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.