פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אני מעוניין חוץ מהמחשב הרגיל שלי לקנות אישהו מחשב mac ביתי אבל אני לא יודע איזה סוג בחור אני צריך משהו סטנדרטי שיעבוד כמו שצריך שלא יעלה יותר מ12000 שקלים תודה מראש
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים זה דיי פשוט:אם אתה מתכוון לשחק עליו משחקים או שאתה צריך גם מסך אז לך על ה iMac.אם אין לך שום כוונה לשחק משחקים ויש לך כבר מסך אז לך על המיני.אישית בתקציב כזה הייתי קונה את ה iMac 24":24 אינץ' - 2.4GHzמחיר לצרכן: 11398.00 ₪מסך 24 אינץ’ LCD רחברזולוציה 1920x1200מעבד 2.4GHz Intel Core 2 Duoזכרון של 1GBדיסק קשיח בגודל של 320GBכונן SuperDrive עם שכבה כפולה (לצריבת CD ו DVD)כרטיס מסך מסוגATI Radeon HD 2600 Proעם 256MB זכרון מסוג GDDR3Airport מובנהBlueTooth מובנהhttp://www.sarig1.co.il/index.php?page=products⊂=pr-info&pid=1
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר אוקי תודה רבה אולי חודש הבא אני אקנה כזה רק שאלה אם אני קונה mac מיני אני יכול לחבר אליוכל מסך או שאני צריך מסך של apple
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים 1GB מספיק לכמעט כל אחד, מדברים פה על מאק לא על ויסטה.2GB עדיף ולא רק לויסטה,אם הוא ירצה להפעיל פראללס ואני מניח שהוא ירצה ועוד הרבה דברים, השידרוג שווה את הכסף
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אני בהחלט חושב ש 1GB מספיק לכמעט כל אחד, לפחות אני מרוצה מאוד מהמקבוק עם 1GB אפילו עם פרללס.מה שכן זכרון זה דבר מאוד זול בימינו ולכן שווה לקנות גם זכרון בנפרד ולהתקין.בכל מקרה בקשר למסך:יש למיני חיבור DVI סטנדרטי לחלוטין והוא גם מגיע עם מתאם VGA ולכן אתה יכול לחבר אליו כל מסך של PC.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים בתקציב כזה לדעתי לך על ה-MacBookPro.מעולה גם לשימושים תובעניים. ותוכל גם לשחק בו בצורה טובה אם תרצה. תשקול גם לשדרג ל-2 ג'יגה ראם.לי יש מקבוק פרו 15" מהדור הקודם (כרטיס מסך ATI RadeonX1600, כלומר לפני שהם עברו ל-nvidia, ו-2 ג'יגה ראם). מתאים לכל שימוש, אפילו משחקים חדישים רצים טוב (אלא שיש למק, כי אני לא מוכן להתקין עליו וינדוס). התקנתי בעיקר כדי לבדוק איך זה רץ ואני מתפלא לטובה. ובכל מקרה לכל שימוש אחר שיש לי הוא נהדר. גם לשימושים הבייתיים שלי (מולטימדיה, כתיבת מסמכים, אינטרנט), וגם לשימושי עבודה (בין היתר כתיבת תוכנה, הרצת סימולציות תובעניות ב-Matlab ועוד).כמובן שהניידות זה יתרון. אפילו אם אתה לא ממש צריך את זה. אני משתמש בו גם בבית וגם בחוץ, עובד רק על המאקבוק פרו שלי בכל מקום. לדעתי הוא מאוד נוח גם אם אתה משתמש בו כמחשב ביתי נייח (אפילו גרסת ה-15").אם אתה בכל זאת ממש לא רוצה נייד, אז תקנה את את אחד האיימקים החדשים. המפרטים כמעט זהים למאקבוק פרו על דגמיו, ואתה מקבל מסך גדול יותר. לדעתי ה-20" הוא המשתלם ביותר, הם תמחרו אותם מחדש לא מזמן.בכל מקרה בתקציב כזה ממש אין לך מה לקנות מק מיני...תתחדש.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר אוקי הבנתי אני חושב שאני אלך על הimac חסכוני במקון יפה וטוב אני אקנה חודש הבא תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.