עבור לתוכן

מחשב mac לשימוש יום יומי

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין חוץ מהמחשב הרגיל שלי לקנות אישהו מחשב mac ביתי אבל אני לא יודע איזה סוג בחור אני צריך משהו סטנדרטי שיעבוד כמו שצריך שלא יעלה יותר מ12000 שקלים

תודה מראש

פורסם

זה דיי פשוט:

אם אתה מתכוון לשחק עליו משחקים או שאתה צריך גם מסך אז לך על ה iMac.

אם אין לך שום כוונה לשחק משחקים ויש לך כבר מסך אז לך על המיני.

אישית בתקציב כזה הייתי קונה את ה iMac 24":

24 אינץ' - 2.4GHz

מחיר לצרכן: 11398.00 ₪

מסך 24 אינץ’ LCD רחב

רזולוציה 1920x1200

מעבד 2.4GHz Intel Core 2 Duo

זכרון של 1GB

דיסק קשיח בגודל של 320GB

כונן SuperDrive עם שכבה כפולה (לצריבת CD ו DVD)כרטיס מסך מסוג

ATI Radeon HD 2600 Pro

עם 256MB זכרון מסוג GDDR3

Airport מובנה

BlueTooth מובנה

http://www.sarig1.co.il/index.php?page=products⊂=pr-info&pid=1

פורסם

רק להוסיף עוד 1GB זיכרון כי רק אחד לא מספיק

פורסם

1GB מספיק לכמעט כל אחד, מדברים פה על מאק לא על ויסטה.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה אולי חודש הבא אני אקנה כזה

רק שאלה אם אני קונה mac מיני אני יכול לחבר אליוכל מסך או שאני צריך מסך של apple

פורסם

1GB מספיק לכמעט כל אחד, מדברים פה על מאק לא על ויסטה.

2GB עדיף ולא רק לויסטה,

אם הוא ירצה להפעיל פראללס ואני מניח שהוא ירצה ועוד הרבה דברים, השידרוג שווה את הכסף

פורסם

אני בהחלט חושב ש 1GB מספיק לכמעט כל אחד, לפחות אני מרוצה מאוד מהמקבוק עם 1GB אפילו עם פרללס.

מה שכן זכרון זה דבר מאוד זול בימינו ולכן שווה לקנות גם זכרון בנפרד ולהתקין.

בכל מקרה בקשר למסך:

יש למיני חיבור DVI סטנדרטי לחלוטין והוא גם מגיע עם מתאם VGA ולכן אתה יכול לחבר אליו כל מסך של PC.

פורסם

בתקציב כזה לדעתי לך על ה-MacBookPro.

מעולה גם לשימושים תובעניים. ותוכל גם לשחק בו בצורה טובה אם תרצה. תשקול גם לשדרג ל-2 ג'יגה ראם.

לי יש מקבוק פרו 15" מהדור הקודם (כרטיס מסך ATI RadeonX1600, כלומר לפני שהם עברו ל-nvidia, ו-2 ג'יגה ראם). מתאים לכל שימוש, אפילו משחקים חדישים רצים טוב (אלא שיש למק, כי אני לא מוכן להתקין עליו וינדוס). התקנתי בעיקר כדי לבדוק איך זה רץ ואני מתפלא לטובה. ובכל מקרה לכל שימוש אחר שיש לי הוא נהדר. גם לשימושים הבייתיים שלי (מולטימדיה, כתיבת מסמכים, אינטרנט), וגם לשימושי עבודה (בין היתר כתיבת תוכנה, הרצת סימולציות תובעניות ב-Matlab ועוד).

כמובן שהניידות זה יתרון. אפילו אם אתה לא ממש צריך את זה. אני משתמש בו גם בבית וגם בחוץ, עובד רק על המאקבוק פרו שלי בכל מקום. לדעתי הוא מאוד נוח גם אם אתה משתמש בו כמחשב ביתי נייח (אפילו גרסת ה-15").

אם אתה בכל זאת ממש לא רוצה נייד, אז תקנה את את אחד האיימקים החדשים. המפרטים כמעט זהים למאקבוק פרו על דגמיו, ואתה מקבל מסך גדול יותר. לדעתי ה-20" הוא המשתלם ביותר, הם תמחרו אותם מחדש לא מזמן.

בכל מקרה בתקציב כזה ממש אין לך מה לקנות מק מיני...

תתחדש.

פורסם
  • מחבר
:jump:אוקי הבנתי אני חושב שאני אלך על הimac חסכוני במקון יפה וטוב אני אקנה חודש הבא תודה על העזרה
פורסם

בואנה המחיר פשוט שערוריתי

צריך לזכות בלוטו בשביל לקנות כזה מחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים