עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס מסך mobile intel(r) 945GM Exprees chipset family

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד ויש לו כרטיס מסך היראה לי הכי גרוע שיש בעולם הזה

mobile intel® 945GM Exprees chipset family

חחח מה זה זה אפילו בקושי מריץ לי את המשחק AGE OF EPIERS 2 גם את המשחקים הישנים זה עושה בעיות אפילו המשחק רשת הזה GUNZ זה לא מריץ לי בכלל מה זהההההההההההההההה וזה מחשב טוב

אני חושב לקנות פשוט כרטיס מסך חדש אפשר לקנות כרטיס מסך ל מחשב נייד ??

וניראה לי שזה גם לא מצליח לעשות לי עידכון של DIRECTX 9 אני לא ממש מבין בזה בכול זאת מה אפשר לעשות שאולי לפחות משחקים ישנים ובכלל לא דורשים כרטיס מסך טוב כמו AGE OF EPPIERS 2 SIMCITY4

אפילו GUNZ ברשת זה לא מפעיל לי ואולי אפילו איזה DIRECTX אני יכול להוריד כדי לשפר את זה

פורסם

שמע, אני לא כל כך בטוח אם כדאי אבל אולי קצת אוברקלוקינג, כי חוץ מזה אין דרך אחרת כי זה מובנה. אבל לא נראה לי שתוכל ללכת רחוק כי אתה לא יכול לקרר את זה. עוד משהו שאתה יכול לעשות זה בביוס להקציב יותר יותר מהזיכרון הפנימי לכרטיס מסך.

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

יש לי חבר שיש לו גם מחשב נייד . ויש לו כרטיס מסך ממש ממש טוב NEVIDIA GEFOCE 7300 ? גם אני יכול להוסיף כזה ?למחשב הנייד שלי???? :nixweiss: כי ניראה לי הכרטיס הזה בא לו עם המחשב כבר עם בבקשה אתה יכולים להביא לי עוד קצת פרטים על איך שאני יכול לשפר את שלי הוא שאני יכול לקנות מה שיש לחבר שלי !? וכמה זה יעלה לי בערך?

:xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 11:12:52

עוד שאלה אני יכול להוריד DIRECTX 9 ?? עם כן אז מאיפה אתם יכולים להביא לי קישור מדויק! של זה אני לא מוצא !!! והמשחב הנייד חדש ! אז ניראה לי ש DIRECTX 9 יעבוד לא ?? אני ממש ממש צריך עזרה :xyxthumbs:
פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

אזהרה אחרונה לפני נעילה.

פורסם

אין אפשרות להחליף את הכרטיס מסך אבל יש כרטיס מסך חיצוני(משתמש בexpress card אבל האפיק של הכרטיס במקום X16

יהיה לך X4 או X8) שלא לדבר על זה שזה התקן יקר למדי

ממש לא שווה להשקיע בהתקנים כאלה(אני לא יודע אם יש כאלה בארץ הייתה כתבה בעניין באתר)

פורסם
  • מחבר

טוב אבל אפשר להוריד לזה DIRECTX ?? והאם כן אפשר קישור מדויק והאם DIRECTX יעזור ? לי ?

פורסם

איזה מערכת הפעלה יש לך?

אם אתה רוצה directx10 אתה חייב ויסטה

אם יש לך XP אתה יכול להוריד את הגרסה directx9.c אבל לא יהיה שיפור דרמטי

אני ממש לא יאמין אם זה יעזור לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים