פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים שלום אנשים..בעקבות התנתקויות מוזרות בשימוש עם הBitComet (אחרה שימוש של כמה שנים טובות) עברתי אל utorrnet...אך ישנה תופעה מוזרה...התוכנה מורידה על מקסימום של 18 קילו+-...בעוד שהBitComet הייתה מורידה אל מקסימום רוחב פס (180/200+-)..כמובן שהטורנטים מהירים (מTL) ולכן אני יודע שהבעיה היא לא בטורנט..אלה בתוכנה..כמו כן משום מה אחרה ביטול של כלל הגבלות..עדיין רשום לי ל"מטה" ש "מהירות ההורדה מוגבלת"..מישהו יודע מה קורה ?החלפתי מספר פורטים והבעיה עדיין לא נפתרה..מצורפת תמונה..[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים עשית את "מדריך הגדרת המהירות"? באיזו מהירות בחרת. אני בחרתי ב-2MB כי זה באמת החיבור שלי : ולאחר מכן יש צורך להיכנס לאפשרויות > העדפות > חיבור > העלאה > 7. פשוט תעלה את מהירות ההעלאה כל פעם באחד עד שהכיתוב על המהירות המוגבלת יעלם
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים ההורדה נקבעת ע"י העלאה שאתה מאפשר (כמו באמיול).אני חושב שההגבלה מפסיקה בין 8-10KB.
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר טווב...תודה חברים..הגדרתי לו את החיבור והכל עובד בסדר...דרך אגב לא ראיתי שינוי כלשהו..אבל זה משנה אם אני מגדיר לו לפני חבילה 1/2M וכו..או סתם משנה את הUPLOAD ידני ל8-10 ?
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים הרבה זמן לא עבדתי עם utorrent, אבל ממה שאני זוכר צריך להגדיר לו את הUPLOADכי ההגדרת חבילה לא ממש משנה את ההגבלה.
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים אתה יכול גם להגדיר העלאה של עד 3 לאותו טורנט תבדוק בהגדרות כמה חיבורים מאופשרים לטורנט בודד אצלי זה על 155 ואין לי שום בעייה ואני מוריד על מקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.