פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים שלום היום בבוקר אני בא להפעיל את המחשב .אני לוחץ על כפתור ההפעלה נשמע צפצוף ארוך ואחריו עוד 2 צפצופים קצרים,שאני עושה ריסט נשמע צפצוף ארוך , 2 קצרים ולאחר מכן עוד 2 קצרים (מחשב ממשיך לעשות רעש שהוא פועל-מאוורר פועל)על המסך לא מופיע כלום (מסך שחור).למישהו יש כיוון מה יכולה להיות הבעיה?תודה רבה
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים הצפצופים מגיעים מהלוח אם ומנסים להתריע על איזשהיא תקלת חומרה.אפשר לבדוק בחוברת של הלוח אם שלך ולזהות עפ"י המדריך מה מהות הסדרה של ארוך ו2 קצרים.התעסקת לאחרונה עם משהו בתוך המחשב?התקנת זכרון?כרטיס כלשהוא?או משהו בסגנון?
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים מחבר לא.לא נגעתי בשום דבר.איך אני יוכל לבדוק דגם מדויק של הלוח אם ?אין לי חוברות שלו
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים אכן כן, ובאתר היצרן בדר"כ תמצא PDF עם החוברת המקורית.ותערוך את הכותרת (ע"י עריכת התגובה הראשונה) שתרמוז על תוכן התארד \ הבעיה.
פורסם 2007 באוקטובר 1518 שנים אנחנו ממשיכים אחד את התגובות של השני תרשום כאן את דגם הלוח וניבדוק מאיפה הבעיה
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים מחבר מזל שיש אותכם פה... הסתכלתי על הכרטיס מסך...ראיתי שהמאוורר לא מסתובב הוצאתי אותו ושמתי אחד אחר שהיה בבית. המחשב סודר ותוקן תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.