עבור לתוכן

לוח אם P35 האיכותי ביותר במחיר 500-800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מהו לוח האם הטוב ביותר שנותן יחס ביצועים למחיר הטוב ביותר

אשמח לכל מענה והסברים

אלו הלוחות שאני מתלבט ביניהם:

ASUS-P5KR

GIGABYTE GAP35CDS3R

GA-P35-S3L

אך אם למישהו הערות אשמח לקבל

המחשב מיועד לרנדרים ועבודה בפוטושופ

עם מעבד Q6600

זיכרונות OCZ GOLD 2 GB 667

כרטיס מסך MSI 7600 GT

פורסם

ההתלבטות שלך מוזרה..

עדיף P5K רגיל, לא P5KR, אלא אם אתה עושה רייד קטן, אחרת אין טעם לשלם יותר כסף... ואם אתה מתכנן רייד רציני עדיף לקנות בקר..

אותו דבר לגבי הג'גיהבייט ga-p35c-ds3r, למה אתה צריך תמיכה בDDR3? אין שום צורך בזה, זה גם לא טוב לשידרוגים, כי אז תישאר עם DDR2 שלא תוכל להשתמש בהם וגם יהיו לך רק 2 סלוטים וגם תמיכה ברייד זה סתם בזבוז כסף, עדיף במקום GA-P35-DS3

ובכללי הלוח הכי משתלם הוא ga-p35-ds3l ההבדל ביצועים בין הלוחות הוא בין מינורי ללא קיים ולכן אין טעם סתם לקנות לוח יקר.

אני ממליץ על GA-P35-DS3L

פורסם
  • מחבר

האם הוא יתאים ל

Q6600

ומדוע הוא עדיף על לוח אם של אסוס

פורסם

יתאים...

והוא עדיף על האסוס כי הוא הרבה יותר זול וזה עושה אותו יותר משתלם, וכל זה בלי לאבד ביצועים... הביצועים זהים...

פורסם

ברוך הבא לפורמים..

מצטרף להמלצה של יוסי, לדעתי הוא צודק ב100 אחוז. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה לגבי פליטת החום של המעבד איך פותרים את זה

והאם עדיף לקנות לוח מקצועי יותר כמו S4

ואיפה משווים בים הלוחות של גיגהבייט ואסוס[br]פורסם בתאריך: 15.10.2007 בשעה 19:01:56

כמו כן מה פירוש הL בראשי התיבות GA-P35-DS3L
פורסם

קח קירור של AC פריזר 7, עולה 125 שקל.. קירור מעולה ביחס למחיר ויכול להתמודד מאוד יפה עם החום של הקואד בסטוק.

להשוואת לוחות יש בכל אתר של יצרן דף כזה..

פורסם
  • מחבר

האמת שאני זקוק לפייר וייר IEEE 1394

לא כדאי שזה יהיה על הלוח

פורסם

אני הייתי הולכת על הIP35-E של ABIT,

לוח מצויין.

פורסם
  • מחבר

עדין לא הבנתי מדוע לוח האם של גיגבייט עדיף על של אסוס??????.

וחוץ מזה יתכן שארצה לעשות רייד לשיפור הביצועים !!!!!!

פורסם

וחוץ מזה יתכן שארצה לעשות רייד לשיפור הביצועים !!!!!!

לפי התשובה הזו אפשר להבין שאתה לא בדיוק יודע מה זה RAID. כל המטרה ב RAID היא להבטיח שהמידע שלך לא יפגע אם אחד הדיסקים הקשיחים שלך קורס.

נכון של RAID יש "תוצאת לוואי" של כתיבה/קריאה מהירה יותר (תלוי בסוג ה RAID), אבל זה כמובן בא על חשבון חלק מהנפח הכולל של הדיסקים.

אם אתה מדבר על RAID 0 (שהוא אכן מהיר יותר בגלל שהכתיבה נעשית ל 2 דיסקים קשיחים במקביל), אז כדאי שיהיה לך ברור שאתה מגדיל את הסיכוי לאיבוד המידע שלך אם אחד מהדיסקים הקשיחים קורס ל 200%, מכיוון שאם אחד משני הדיסקים הקשיחים במערך RAID 0 קורס, כל המידע שנמצא על 2 הדיסקים הולך לאיבוד (RAID 0 לא מיועד לגיבוי/יתירות אלא לצורך יצירת כונן גדול יותר ממספר כוננים קשיחים נפרדים).

בקשר ללוח, אם אתה לא בדיוק יודע מה אתה צריך, ה P35-DS3L יהיה פיתרון מצויין בשבילך - גם זול, גם אמין, גם תומך במעבדים החדשים של אינטל, כולל ה 45nm, וגם טוב ל OC. אם חסרה לך תכונה, אתה תמיד יכול לקנות כרטיס הרחבה כדי להשלים את התכונה הזו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

אבל בכל זאת אשמח לדעת מהי העדיפות של לוח הגיגהבייט על פני האסוס??

מאחר והייתי מעדיף שכל הפונקציות יהיו על אותו לוח האם בלי הרחבות כדי למנוע בלאגן !!!

פורסם

הכל עניין של כסף או יותר נכון תמורה מול עלות

למשל הלוח של גיגהבייט ה P35DQ6 יתן לך את כל האפשרויות אבל במחיר גובה מאוד לעומת זאת ה P35DS3L נותן לך כמעט הכל באותם ביצועים במחיר נמוך משמעותית ולכן עדיף וגן אם בעתיד תצטרך רייד חיבור פייר וייר תוכל להוסיף בקקר נפרד במחיר זול משמעותית

פורסם
  • מחבר

הבנתי !

הנני מבין על פי דבריך שאין טעם להשקיע עוד 300 שח עבור לוח כדוגמת -MSI P35 Platinum Combo

או לוח מתקדם יותר של גיגה בייט.

אך עדיין לא ענו לי על השאלה מה העדיפות של גיגהבייט על פני אסוס? אם באמת לוח האם של גיגה עדיף!

והאם יש לוח אם של MSI בליגה הזו של הביצועים ,או שאסוס וגיגה בייט שולטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים