עבור לתוכן

טורניר כרטיסיי מסך בLOST PLANET! איזה כרטיס מסך עדיף? בואו נגלה את זה!

Featured Replies

פורסם

זה המשחק היחידי שלוקח כרטיס מסך בהגזמה ואת שאר המערכת בחפיפי כזה.

בכל מקרה, זה רק "תוכנה" אחת ויש לכרטיסים שונים היתרונות לפעמים במשחק אחד ובאחר הם נופלים לאומת כרטיסים אחרים.

• תגובות 104
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, זה רק "תוכנה" אחת ויש לכרטיסים שונים היתרונות לפעמים במשחק אחד ובאחר הם נופלים לאומת כרטיסים אחרים.

אבל פה אין שום נפילה לשום כרטיס.

פורסם

MassiveAmmo סלח לי אבל אתה מתקשה לקרוא נתונים ה8800gts320 שעבר אוברקלןק זה של ד"ר רו פאול כמדומני והוא השיג 37 ממוצע הבדיקה שלו נעשתה על רצלוזיה של 1280 על 1024. see4 עם ה2900pro ואוברקלוק הוא הגיע לממוצע של 36.1 ברצלוזיה של 1440 על 900 ככה שאני לא רואה נצחון ברור ל8800gts על ה2900pro לכל היותר לשניהם ביצועים דומים.

פורסם

מה שזה משנה זה הFPS בSNOW כי שמה רואים את הכוח של הGPU בלי הגבלת המעבד(בגלל זה הממוצע הכללי שלו טיפה גבוה יותר).

גם אם תשים לב הבדיקה שעשיתי ברזולוציה גבוהה יותר ממה שהוא בדק.

פורסם

טוב כנראה ששכחתי לקחת בחשבון את השפעת המעבד במבחן הcave, ואם אכן 6400x2 חזק מ2160X2 זה משפיע על הממוצע בבדיקת ה-cave. וצריך לבדוק את הsnow ואכן ה8800gts מנצח. אוקי.

בכל זאת האם זה נבון להפיל הכרעה "סופית" רק על סמך משחק אחד? שהוא עוד פורט גרוע לפי מה שהבנתי. מכל מקום כאן במשחק הזה ה8800gts מנצח כנראה.

פורסם

אין שום ספק שלא צריך לקבוע בהסתמך על משחק אחד בלבד.

במשחק הזה ספציפית ל8800 יש עדיפות על פני ה2900.

פורסם
  • מחבר

MassiveAmmo סלח לי אבל אתה מתקשה לקרוא נתונים ה8800gts320 שעבר אוברקלןק זה של ד"ר רו פאול כמדומני והוא השיג 37 ממוצע הבדיקה שלו נעשתה על רצלוזיה של 1280 על 1024. see4 עם ה2900pro ואוברקלוק הוא הגיע לממוצע של 36.1 ברצלוזיה של 1440 על 900 ככה שאני לא רואה נצחון ברור ל8800gts על ה2900pro לכל היותר לשניהם ביצועים דומים.

סליחה? הוא קיבל 42FPS ו2900PRO קיבל 36...

פורסם

סליחה? הוא קיבל 42FPS ו2900PRO קיבל 36...

טעות שלי, התיחסתי רק לתוצאה הממוצעת ושכחתי שהמעבד משפיע על מבחן ה-cave.

המלצה שלי אם אתה רוצה תוצאות מדויקות וטובות יותר אין מנוס בלנקוט בדרך של אתרי הבדיקות חומרה למינהם. אתה צריך נגיד איזה משחק אחד "שאוהב" את נבידיה ומשחק אחר "שאוהב" את ati ועוד 2-3 משחקים שונים וככה תקבל תמונה טובה יותר מאשר להסתמך על משחק אחד ואגב זה שהוא מכביד במיוחד על כרטיס המסך ולמעבד בו אין חשיבות גדולה עדיין אין פירושו שזן תוכנה "אובקטיבית" כי מה זה אובקטיבי התוכנה צריכה לנצל היטב את החומרה וlost plant לא מנצל טוב הן את nvidia והן את ati.

בכל מקרה יוזמה טובה, רק שתשתפר בהמשך, היתרון כאן שאפשר לעשות בדיקות טובות והוגנות(תלוי גם באנשים כאן) למשחקים עם הגדרות מסוימות או שילובי משחקים שונים שלא הופיעו באתרי הבדיקות.

פורסם

באיזה עוד משחקים יש את האפשרות של הבדיקה הזו?

פורסם
  • מחבר

באיזה עוד משחקים יש את האפשרות של הבדיקה הזו?

COH,WIC...זה כל מה שידוע לי.

פורסם

אני יודע שאני באיחור אבל גם רציתי להריץ את הבדיקה ויצא לי בSNOW 44FPS וCAVE 53FPS שזה די שונה ממה שהבחור בהתחלה קיבל...

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני באיחור אבל גם רציתי להריץ את הבדיקה ויצא לי בSNOW 44FPS וCAVE 53FPS שזה די שונה ממה שהבחור בהתחלה קיבל...

יש לך אולי GTX עם OC קליל מהחברה.

שאני יקנה את הHD3850 (ואין מצב שאני לא קונה!) אני יביא תוצאה ניראה מה הכרטיס הזה יהיה שווה.

פורסם

כמה הוא אמור לעלות? ה-X3850?

פורסם
  • מחבר

כמה הוא אמור לעלות? ה-X3850?

עוד אין מחירים,אבל ברור לי שסדרת הHD3800 תעלה בין 1800 ל איזה 3000.

פורסם

יש לך אולי GTX עם OC קליל מהחברה.

שאני יקנה את הHD3850 (ואין מצב שאני לא קונה!) אני יביא תוצאה ניראה מה הכרטיס הזה יהיה שווה.

לא עדיף שקודם תראה מה המחיר שלו,הביצועים,הגודל,צריכת חשמל,חום ורעש?

זה כמו להגיד אני אקנה את הבית החדש בלי לראות אותו בכלל :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים