עבור לתוכן

המלצה לראוטר

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה, אפשרי להגיד שהראוטר הנוכחי שלי הלך ואני מחפש ראוטר חדש ולא אלחוטי שתומך בcable המחיר שלי הוא בערך 500 שקל מבקש שתמליצו לי על ראוטר איכותי שיחזיק זמן ולא יהווה בעיות. תודה:)

פורסם
  • מחבר

מישהו???

פורסם

א) הקפצה תוך פחות מיממה אסורה וינעלו לך את הדיון

ב) 500 ש"ח זה המון בשביל נתב לא אלחוטי. אפשר לקנות 2 נתבים וחצי במחיר הזה.

ג) אין כל כך סיבה להשקיע בנתב לא אלחוטי, כשכל נתב אלחוטי בשוק יעשה כל מה שנתב לא אלחוטי עושה ויותר.

נתב לא אלחוטי טוב - EDIMAX BR6104K

אפשר גם EDIMAX BR6104KP - הוא גם יודע להיות שרת מדפסות, אם זה מעניין אותך

ב-500 ש"ח אפשר גם לקנות נתב אלחוטי סופר דופר.

EDIMAX 6204WG הפשוט עושה את העבודה

LINKSYS WRT54GL - נתב טוב מחברה טובה, ובנוסף ניתן להתקין עליו קושחות מיוחדות עם פיצ'רים נוספים, אם זה מעניין אותך

COMPEX NP27G/NP28G או EDIMAX 6215SRG הם נתבים חוטיים/אלחוטיים שעובדים גם כשרתי מדפסות וקבצים.

פורסם
  • מחבר

אבל הבעיה היא שיש לי בית ענק, וזה קומות, כל המרחק והקירות והממד לא יפריעו לקליטה??ובכל קומה ובכל חדר יש מחשב

פורסם

אז תקנה נתב אלחוטי עם עוצמת שידור גבוהה (כמו הנתבים של COMPEX, או ה-EDIMAX BR-6216MG MIMO). מה שאפשר אלחוטי תעשה באלחוטי, מה שלא - תעביר כבל.

פורסם

ממליץ לך על הראוטר של level one..

יש לי אותו בערך שנה והוא מצויין ולא עושה בעיות... וגם העיצוב שלו לא רע בכלל..

פורסם
  • מחבר

לא עדיף שבמקום שאני אשים גם אלחוטי וגם רגיל אני אשים אחד קווי טוב?? כי יש לי כבר חיווט בכל הבית זה רק לחבר

ככה אני חושב פשוט אני צריך אחד חזק שלא יעשה לי בעיות לא של התנתקות לא של התחממות וכו'

פורסם

אתה לא צריך אחד קווי ואחד אלחוטי. כל אלחוטי הוא גם קווי, אבל לא ההיפך.

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי את זה אבל אני צריך אחד שלא יעשה בעיות של התחממות ושל התנתקויות, עדיף אחד קווי טוב וזהו

פורסם

השניים שהמלצתי עליהם הם בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

תודב רבה לכם עזרתם לי מאודד!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים