פורסם 2003 במרץ 1622 שנים הגיע הזמן...אחרי שנהנו מגירסת הרב-משתתפים של המשחק...נתחיל להנות מהמשחק עצמו...(תנו דעות שלכם על המשחק..)
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים אני מקווה שזה יהיה משחק טוב למרות ששמעתי דברים לא טובים עליו בכל זאת אני אוהב את הסדרה ואני מקווה שהמחשחק הזהיהיה קפיצת מדרגה ביחס למשחק האחרון בסדרה שהיה לא משהו ממש
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים חביב לא יותר מזה,זה משחק חסר תוכן לפי מה שאני רואה עכשיו.אבל זה כיף בשביל להעביר את הזמן לא יותר
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים מחבר אני אישית אוהב את כל משחקי דלתא פורס,הדמו ששוחרר ניראה לי מאוד מצויין, דיי ריאליסטי גם.הגרפיקה לא יחודית או משהו כזה.אלא כמעט אותו דבר כמו במשקחים האחרונים.אולי במשחק המלא יעשו שינויים.
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים איך אתה קורה לדבר המגעיל הזה ריאליסטי.לך תשחק קצת Raven Shield ואז תגיד לי אם אתה עדיין חושב שזה ריאליסטי...
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים יש לי את המשחק כבר קרוב לשבועהמשחק לפי דעתי מסריח גם אני נהנתי מהמולטי פלייר אבל המלאמ מש מגעילהגרפיקה לא שתנת מהדלתא פורס הראשוןדרך אגב המשחק דיסק אחד...
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים מחבר יש לי את המשחק כבר קרוב לשבוע המשחק לפי דעתי מסריח גם אני נהנתי מהמולטי פלייר אבל המלאמ מש מגעיל הגרפיקה לא שתנת מהדלתא פורס הראשון דרך אגב המשחק דיסק אחד... דבר ראשון, הגרפיקה השתנתה לא במידה רבה, אבל בכל מקרה יש שיפור ניכר. דבר שני, אני לא התכוונתי שהמשחק ריאליסטי מבחינה גראפית של "פיינל פאנטסי" הסרט... אלא המשחק עצמו ריאלסטי ודיי דומה למתרחש בסרט. דבר שלישי, אני לא אומר לכם שהמשחקים שלכם מגעילים , אל תעליבו את שלי, :-* וזה אחד המשחקים הבודדים שעולים אצלי :-[ (מה לעשות שהמחשב דפוק ואין תקציב לחדש...) :-\
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים הייתי אומר שהגרפיקה די טובה אבל כמדומני המשחק לא קשה .. במיוחד ולא קל... :-[ אז אני לא כלכך הייתי ממליץ עליו.. .. כשאתם תשחקו בזה בפעם הראשונה אתם תתלהבו ממנו .. וכבר אחרי כמה שעות של משחק אתם כבר תבינו הכל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.