פורסם 2007 באוקטובר 1817 שנים מתי אתם חושבים שיצאו משחקים עם גרפיקה יותר משובחת או משחקים קצת יותר בוגרים בממריו וחבריו? בא לי שיצא STREET FIGHTER חדש... או שיהיה משחק יריות שווה... אני בטוח שיש לWII מנוע גראפי משובח שרק ממתין שאיזה מפתח יצור משחק ראוי עבורו... ומה לגבי מדריך בעברית מישהו מצא? הוא לא אמר שום דבר על זלדה Resident Evil 4 The Godfather Call Of Duty 3 Blazing Angels Squadrons Of WWII Mortal Kombat Armageddon Metroid Prime 3 Need for Speed Carbon Driver Parallel Lines FIFA 08 כל אלה משחקים נורמליים, ויש עוד כמה בדרך כמו שקרירין ציין.
פורסם 2007 באוקטובר 2017 שנים מחבר שאלה קטנה...האם ניתן לשחק משחקי NGC בWII עם השלטים הקיימים של הWII?או שצריך לרכוש כרטיס זכרון ושלטים של ה NGC?
פורסם 2007 באוקטובר 2017 שנים צריך לרכוש כרטיס זכרון ושלטים של ה NGC יש גם הגנה אזורית למשחקי גימקיוב ככה שאתה צריך ליקנות משחקים לפי האזור של הקונסולה גם במשחקי גימקיוב
פורסם 2008 ביולי 717 שנים אני מקפיץ את הדיון הזה כי יש לי שאלות המשך אליו.מישהו פה ניסה את זה?האם אחרי חיבור כזה עם bluetooth אני אוכל לשחק עם השלט במשחקים כמו GRID?
פורסם 2008 ביולי 817 שנים תאורטית אפשר לעשות שהשלט יפעל בהרבה משחקי מחשב בפועל להרבה זה לא יצא נוח כי המשחקים לא תוכננו לזה גם ככה GRID זה לא "מאריו מרוצים" מבחינת שליטה בGRID צריך שליטה יותר מדויקת ועדיף הגה\פאד סטנדרטי
פורסם 2008 ביולי 817 שנים הWii אצלנו די חדש והאמת שאני בכלל לא משחק בו(לא מלהיב אותי ממש,אבל אולי בקרוב אני אשחק קצת באוקמי).בכל מקרה זכרתי שיש לו 4 כפתורים מסודרים מתחת לכפתור של התזוזה לצדדים,כמו בפאד.אבל יש לו רק 1 ו-2.למרות זאת,למשחקי מרוצים הוא כן יכול להיות פרקטי מכיוון שצריך רק תזוזה והעלאת/הורדת הילוך(עקרונית צריך גם בלם שזה רווח בדרך כלל במחשב אבל יש עוד כפתורים באמצע השלט,אפשר להסתדר).אני גם דיברתי על להשתמש בתבנית פאד הזאת לwii כדי שיהיה אפשר להשתמש בו כמו פאד.השאלה אם זה יפעל בכלל עם המשחק ועם משחקים אחרים
פורסם 2008 ביולי 817 שנים רשמית זה לא יפעל תאורטית ברשת עשו הרבה דברים נחמדים בעניין משחקים הידית מצוינת למשחקים כמו טראומה סנטר וזאק אנד אוויקי אם אתה באמת רוצה לראות שימוש טוב בה תשיג את המשחקים האלו בעניין מרוצים הזיהוי תנועה לא ברמה עד כדי כך גבוה שייתן לך שליטה טובה במשחק מרוצים רציני זה לא בעיה גדולה כי יש את האנלוגית בנונצק אבל תבין שזה מתאים למאריו מרוצים ומשחקי מרוצים אחרים אם שליטה קלילה מעבר לזה משתמשים בנונצק
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים רק דבר אחד כדי לבאס: מהתקופה שניסיתי לעשות דברים דומים, הייתה רק תוכנה אחת בסצנה, שכתבו לה סקריפטים לשימוש במשחקים או כעכבר (GlovePIE).הבעיה היא שיוצרה הוא שמאלני מאוסטרליה, שחוסם שימוש מישראל. התוכנה תיתן לך error אם תנסה להפעיל את זה מפה (למרות שהצליחו להפעיל מהארץ על wine).היו דיבורים על תוכנה חלופית שתומכת בסקריפטים הקיימים, אני מציע לך לחפש בגוגל, אולי כבר יש אלטרנטיבה.עריכה: בפיתוח, כנראה שיקח עוד זמן עד שהיא תצא.http://www.wiili.org/forum/openpie-f56.htmlעריכה 2: אוקיי, מסתבר שכל מה שצריך לעשות כדי לגרום לתוכנה המקורית לרוץ בישראל זה לשנות את המדינה בRegional and Language Options. עשיתי את זה ב-XP וזה רץ בסדר.http://carl.kenner.googlepages.com/glovepie_download
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים טוב תודה רבה.בכל מקרה אני צריך לקנות מתאם בלוטות' למחשב כדי שאני בכלל אוכל לנסות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.