פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים לקח לי קצת פחות מ-43 שעות משחק נטו ו-69 ימים מאז ה Save הראשון!פאק איזה משחק...איזו חוויה...איזו יצירת אומנות...
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים עכשיו תעבור לשחק ICO (אם לא שיחקת בו עד עכשיו), זה גם משחק שהוא יצירת אמנות בפני עצמו.
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר יש רשימה לא קטנה לפני God of War 2 Shadow of the Colosus אח"כ אני אעבור לטרילוגיית הנסיך הפרסי ואז נראה לדעתי אני לא אגיע ל ICO אני מקווה בכלל שאני אגיע לנסיך הפרסי - אני רוצה PS3 כבר
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים רשימה נחמדה אבל אני בכל זאת ממליץ לך לשחק ב-ICO, הרבה אנשים השוו את אוקמי אליו. בנוסף לכך הוא משחק ישן (משנת 2001) ולאט לאט יותר קשה להשיג אותו...
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר פעם ראשונה שאני שומע את ICO כקשור ל OKAMI.אני תמיד שומע אותו מקושר ל Shadow of the...
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים יצא לי לקרוא בהרבה פורומים וביקורות שמקשרים בין שלושת המשחקים (Ico, אוקמי ו-SOTC), שלושתם נחשבים ליצירות אמנות שפשוט חובה לשחק בהן. הנה דיון קטן על משחקים שדומים לאוקמי בפורומים של IGN:http://boards.ign.com/okami/b7659/131761439/p1דרך אגב, Ico ו-SOTC פותחו על ידי אותה חברה (Sony Computer Entertainment).
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים מחבר תודה על הלינק.אני אבדוק על ה Dark Cloud 2 ועל ה Viewtiful Joe הזה.שמעתי ש Kingdom of Hearts אמור להיות חזק למדי.אני לא מאמין שיש שם אנשים שהמליצו על ראצ'ט וקלאנק ועל ג'ק ודקסטר...
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים תודה על הלינק.אני אבדוק על ה Dark Cloud 2 ועל ה Viewtiful Joe הזה.שמעתי ש Kingdom of Hearts אמור להיות חזק למדי.אני לא מאמין שיש שם אנשים שהמליצו על ראצ'ט וקלאנק ועל ג'ק ודקסטר...למה אתה לא מאמין שהמליצו עליהם?...
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים יש רשימה לא קטנה לפני God of War 2 Shadow of the Colosus אח"כ אני אעבור לטרילוגיית הנסיך הפרסי ואז נראה לדעתי אני לא אגיע ל ICO אני מקווה בכלל שאני אגיע לנסיך הפרסי - אני רוצה PS3 כבר אתה רואה את החתימה שלך ועדיין אתה רוצה פס3?
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים תודה על הלינק.אני אבדוק על ה Dark Cloud 2 ועל ה Viewtiful Joe הזה.שמעתי ש Kingdom of Hearts אמור להיות חזק למדי.אני לא מאמין שיש שם אנשים שהמליצו על ראצ'ט וקלאנק ועל ג'ק ודקסטר... Dark Cloud 2 משחק טוב בעצם רוגו גלקסי המשחק שלהם אחרי DK2 טוב DK2 תינוקי ומשעמם Viewtiful Joe מגניב בהתחלה אבל גימיקי אחרי שעתיםKingdom of Hearts הראשון מאוד טוב השני מאוד מאכזב בעניין אוקמי משווים אותו לזלדה כי הוא לקח הרבה רעיונות מזלדה וגם המפתחים אמרו שהם אוהבים את סידרת זלדה בכל מיקרה משחק מצוין אבל זלדה TP הרבה יותר טוב למרות שTP לקח כמה רעיונות מאוקמי
פורסם 2007 באוקטובר 1618 שנים מחבר למה אתה לא מאמין שהמליצו עליהם?... כי אלו משחקים מאד לא דומים לאוקמי... אתה רואה את החתימה שלך ועדיין אתה רוצה פס3? אתה ברצינות שואל את זה כאילו? לאן הדרדרנו... Dark Cloud 2 אז זה DC2 אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.