עבור לתוכן

אני מחפש כרטיס (אני חושב TV) שיקליט קלטות וידאו למחשב וגם יאפשר צפייה והקלטת TV.

Featured Replies

פורסם

זה בעיקר כדי שאוכל להעביר את הקלטות וידאו לקבצים דיגיטליים במחשב וגם כדי שאוכל לצפות בחלון קטן בטלוויזיה במקום שאקום מהמחשב אל פינת הטלוויזיה (הטלויזיה אצלנו בחדר נפרד מהמחשב וזה מעצבן ללכת ולחזור כשיש פרסומות). זה לא נועד לראות טלוויזיה באיכות גבוהה אלא לראות באיכות סבירה וגם אפשרות להקליט.

המליצו לי על זה http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE

אפשר להיות שקט ולהזמין אותו עוד היום?

פורסם
  • מחבר

מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץ

פורסם

כן זה סבבה לגמרי, אם היציאות מתאימות לך.

פורסם
  • מחבר

מה כוונה אם היציאות מתאימות?

למה שלא יתאימו?

מה צריך לבדוק שהם אכן מתאימות?

פורסם

תלוי איך אתה מחבר את הממיר / וידאו / כל דבר אחר לכרטיס.. יש המון סוגי יציאות, ולא כולן יש בכרטיס הזה.

פורסם
  • מחבר

תשמע אני ממש לא מבין בדקויות האלה.

בדקתי עכשיו וראיתי שיש לי חיבורי זכר ונקבה רגילים בוידאו: אחד לכניסה של הכבלים או יס ושני ליציאה משם לטלוויזיה. בנוסף יש יציאות אודיו ווידאו (זה לא כמו זכר ונקבה זה משהו אחר שאני לא יודע איך קוראים לזה).

אני חושש שלא אוכל לחבר את הוידאו/טלוויזיה לכרטיס ועכשיו הורדת לי את הביטחון

פורסם

RCA_Jack.jpg

חיבור כזה?

פורסם
  • מחבר

כן, חיבור כזה. אבל לא 6, רק 2 כאלה

פורסם

זה יתאים, אבל תוכל להקליט רק וידאו.

פורסם
  • מחבר

אם אפשר יהיה להקליט מוידאו אז זה טוב :xyxthumbs:.

אם ארצה להקליט משהו מהטלוויזיה פשוט אקליט לוידאו ואז אקליט מהמחשב. אני לא מאמין שאעשה את זה הרבה. וזה גם הכרטיס הראשון אז כל ה"לימודים המעשיים" קורים בפעם הראשונה. מקסימום נקנה כרטיס מתקדם יותר בפעם הבאה.

כשאקבל את הכרטיס אני מאמין שאצטרך עזרה לגבי ההתקנה אז אפתח ת'רד חדש.

יש לי שאלות נוספות אחרות כלליות לגבי הפורומים כאן ולא מצאתי מקום לשאול. יש אפשרות לראות את כל ההודעות שפתחתי, גם כאלה שלא ענו לי בכלל?

יש אפשרות לקבל הודעה על תגובות גם לנושא שלא פתחתי אבל מעניין אותי? (או אפילו כזה שעניתי ואני רוצה לדעת כשהגיבו)

בד"כ בדפדפנים כתוב MSIE6 MSIE7 או FIREFOX. מקודם ראיתי מישהו שכתוב אצלו MOZILLA. איך זה יכול להיות? הרי מוזילה זה פיירפוקס, לא?

פורסם

1) בשביל להציג את כל ההודעות שכתבת, תכנס לפרופיל שלך (לחיצה על השם שלך בהודעה) ותלחץ אח"כ "הצג את כל ההודעות של משתמש זה".

2) בשביל שתקב הודעה על נושא מסוים, תלחץ ליידע בתחילת / סוף הנושא.

3) בשביל לראות אם הגיבו להודעות שרשמת בנושא מסוים, תלחץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" שלמעלה.

4) Mozilla זה לא FireFox, נכון שהשם המלא של FireFox זה Mozilla Firefox אבל אלו דפדפנים שונים (מאותו היוצר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים