עבור לתוכן

"המתקפה בעיראק תחל ברביעי או חמישי"

Featured Replies

פורסם

כך מדווחים פה בYNET

אישית ביום הזה אני אשב מול הטלוויזיה כל הלילה ולא אלך לישון לכל מקרה, מקווה שתעשו כמוני.

פורסם

ותיראו איך התיקשורת "האמינה" שלנו הצליחה לגרור עוד בן אדם מסכן למשחק החולני שלה רק בשביל קצת רייטינג, אל תאמין לכל משאתה קורא.

פורסם

חמישי יותר טוב. רביעי גם ככה חופש פורים.

נ.ב עדיף לישון ולא לבזבז שעות מהחיים על משחקי כן ולא של הטלוויזיה. גם בדברים הכי מצערים וקשים כמו קריסת מגדלי התאומים הם רוב הזמן אמרו כלום והראו את אותן תמונות שוב ושוב

פורסם

מקווה מאוד שזה תאריך סופי!

הטרור יתחיל לקבל בראש! סוף סוף!

פורסם

אל תאגד גם האמריקים יקבלו בראש ואולי גם אנחנו :-\

פורסם

בכל אופן מתחילה תקופה חדשה. תקופה שרודנים אכזריים, רוצחים ובני משפחותיהם יידעו שהקהילה הבן לאומית (אמנם רובה צבועה ומוגי לב -כמו הצרפתים , גרמנים ועוד מדינות סוררות אחרות ) משגיחה עליהם, ומודדת את צעדיהם.

ארה"ב _חייבת_ לנצח ולהשמיד את שושלת השטן שגרמה לעם העיראקי את העוול הנוראי והאיום.

סופו של סאדם, וסופם של בניו ובכירי השלטון העיראקי יציינו אבן דרך בהקמת מזללות מקדנולדס, אהה סליחה- אחריות ארה"ב על שדות הנפט .... אההה סליחה האיפרייליזם ישלוט בנו ביד חזקה.

יודעים מה ? אם זה באמת כך , אני מעדיף את האופציה השנייה (כן איפרייליזם וכל הבלבלבה) על המשך שלטונו של סאדם ובניו.

פורסם

אין מקדונלדס בעיראק??

הפעם סדאם עבר כל גבול!

עיראקים מסכנים :'(

פורסם

אני לא יודע אם זה עצוב או מצחיק שאני מקווה למלחמה ביום חמישי\רביעי כי יש לי מבחן בלשון :P

קצת מדאיג אותי מה שהעבירו לצד השני שמה.. האיזור שקרוב אלינו.. :-\

פורסם

בכל אופן מתחילה תקופה חדשה. תקופה שרודנים אכזריים, רוצחים ובני משפחותיהם יידעו שהקהילה הבן לאומית (אמנם רובה צבועה ומוגי לב -כמו הצרפתים , גרמנים ועוד מדינות סוררות אחרות ) משגיחה עליהם, ומודדת את צעדיהם.

ארה"ב _חייבת_ לנצח ולהשמיד את שושלת השטן שגרמה לעם העיראקי את העוול הנוראי והאיום.

סופו של סאדם, וסופם של בניו ובכירי השלטון העיראקי יציינו אבן דרך בהקמת מזללות מקדנולדס, אהה סליחה- אחריות ארה"ב על שדות הנפט .... אההה סליחה האיפרייליזם ישלוט בנו ביד חזקה.

יודעים מה ? אם זה באמת כך , אני מעדיף את האופציה השנייה (כן איפרייליזם וכל הבלבלבה) על המשך שלטונו של סאדם ובניו.

אופטימי הא? אל תדאג, לא מובר בתחילת תקופה חדשה אלא רק מלחמה פרטית כנגד סדאם.

אך האם המלחמה הפרטית הזו טובה הוא רע לנו? זה כבר סיפור אחר.

פורסם

wooooooooooooooooooooooohhhhhhhhooooooooooooooooooooooooooooooo

סוף סוף מלחמה :dance: :smilyDJ: :anim-jjd:

רק אם אפשר אדון בושונצ'יק היקר בבקשה לעשות את המלחמה ביום אחד מאוחר יותר פשוט יש לי דברים לעשות בבית הספר ואחרי הצוהריים אני רוצה שידידה שלי תבוא אלי...אחרי זה אתה חופשי להביא בערבים האלה בכיף....

;D

פורסם

אופטימי הא? אל תדאג, לא מובר בתחילת תקופה חדשה אלא רק מלחמה פרטית כנגד סדאם.

אך האם המלחמה הפרטית הזו טובה הוא רע לנו? זה כבר סיפור אחר.

עד כמה זה יכול להיות יותר גרוע ממה שיש עכשיו? אנחנו לא חברה מסגסגת ומצליחה שיש הרבה מה להפסיד

פורסם
  • מחבר

עד כמה זה יכול להיות יותר גרוע ממה שיש עכשיו? אנחנו לא חברה מסגסגת ומצליחה שיש הרבה מה להפסיד

תאמין לי שיש לנו מה להפסיד, אבל אף אחד לא אמר שזה רע להפסיד את זה.

פורסם

אין מקדונלדס בעיראק??

הפעם סדאם עבר כל גבול!

עיראקים מסכנים :'(

;D

פורסם

הגרמנים : "קשה לנו לעזוב חברים" על הנטישה של בגדד.

שני חברים טובים , רוצחי המונים . איזה אהבה ....

פורסם

האירופאים: "זה לא שאנחנו בעד עירק, זה פשוט עניין של עיקרון - אנחנו לא מפציצים מקומות עם גזים להשמדה המונית"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים