עבור לתוכן

פלסמה מול LCD ? וזקוק להמלצה על מסך 40' ומעלה עד 6000 שקלים

Featured Replies

פורסם

הכותרת דיי שואל הכל , אני בקרוב מתכנן לקנות מסך 40 אינטש' ומעלה ,כמובן העדיפות היא למסך שיוכל גם להתחבר למחשב ...(LCD)

אבל האיכות באה מעל הכל .

התקציב עד 6000 שקל וכמובן אם יש יותר נמוך אז יאללה לא לשמור סודות ..

אז מה ההבדלים באמת בין LCD לפלסמה ומה באמת חשוב לבדוק לפני שקונים אחד מהסוגים ..?

אגב איך המסכים של פיילוט ? מישהו מכיר ? אני זורק פה 2 דגמים .. הם פשוט ממש זולים ...

Pil 47 VS LCD

PIl 42 GS HD

פורסם

6000 שקל ל-42"? תשכח מ-LCD. LCD נורמאלית ב-32" עולה 5000 בקלות, אז ב-6000 בטח שלא תקבל LCD טובה בגודל של 42".

הבעיה היא שבתקציב שלך לא מדובר על פלסמות HD-Ready אפילו. אז פה נכנסת לתמונה השאלה של שימוש תאכלס. אם אתה רוצה רזולוציה. לך על LCD37" שנכנסת לך בתקציב או קרובה לזה (לך לחנות תראה כמה דגמים). אם אתה רוצה איכות תמונה בעיקר לסרטים אז פלסמה טובה תביא תמונה עדיפה. לי יש בסלון את ה-PWD8 של פנאסוניק שלמרות הרזולוציה הלא גבוהה שלה, מרשימה אותי מאוד בסרטים כל פעם מחדש. אני מחבר אותה ליציאה של המחשב/ל-DVD ונהנה כל פעם מחדש למרות הרזולוציה הלא גבוהה בכלל.

לדעתי כדאי לפני הכל ללכת לחנות לראות כמה וכמה דגמים של LCD ופלסמה בתקציבים שונים, שתבין מול מה אתה עומד, האם התקציב שלך מספיק בשביל מה שאתה רוצה וכו'.

Anatoli.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה ...

אני יקדם את השרשור הזה אחרי שאבקר בחנות

בינתיים התקציב גדל ל 6800 האם יש מצב לאיכות טובה יותר במחיר שכזה ?

פורסם

אתה יכול לשכוח מטלויזית HD (לא 720 שלא לדבר בכלל על 1080) נורמלית בגודל ובמחיר הזה, רק חברות ג'נריות וחברות מדבקה.

לשם השוואה טלויזית פלאסמה של סמסונג "42 שהיא גם לא בדיוק 720 מלא (768x1024 במקום 768x1366) עולה בסביבות ה 8.5-9 אלף שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים