עבור לתוכן

התיעצות| האם כדי להתנתק מ014?

Featured Replies

פורסם

כבר כחודש אם לא יותר ישנה בעיה חמורה ביותר , בעיה פינגים הנפוצה בבזק בינלאומי ככל הנראה לדעתי זה נגרם בגלל הבעיות שהיו בברק וכול פשוט התחילו לעבור בצורה מטורפת לבזק.

והבעיה שישנה כרגע לבזק היתה בברק שעכשיו ברק הם בTOP ובזק פשוט זוועה, על הפנים.

עכשיו אני רוצה להתיעץ איתכם האם שווה להתנתק מבזק ולעבור לברק? כי מה שהולך עכשיו עם בזק כבר יותר מחודש אני לא יכול לשחק בשום משחק ברשת כמעט ואף פעם.

פורסם

בדקת את הבעיה מול בזק..אולי הבעיה אצלך ויהיה ניתן לפתור אותה מבלי להתנתק מ-014...

פורסם

יש בעיה לכל לקוחות 014 בשבועות האחרונים. סביר להניח שהבעיה תפתר מתישהו ויהיה כדאי להשאר ב-014.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, דיברתי הרגע עם נציג בכיר תמיכה של בזק בנלאומי והוא ממש פתח לי תעיניים.

הוא למד ממש לעומק באוניברסיטה ומקומות שונים על רשת האינטרנט ורצה לפתוח עסק בנושא(פתח בסופו של דבר) והוא למד דבר אחד מאוד חשוב, שכבלים יותר טוב מADSL. ולמה? כי ADSL בזק מחבר אותך עם שרת מסוים אחרי שהוא עובר הרבה שרתים.

אם אתם לא יודעים למה אני מתכוון, אתם בטח רגילים לזה שנציג תמיכה ביקש ממכם הרבה פעמים לשלוח לו צילום מסך של מה שאתם מקבלים בחלון השחור של ה RUN, שכחתי איך קוראים לפקודה הזאת זה מראה לכם לIP שכתבת דרך איזה שרתים הוא מתחבר ואיזה פינג אתה מקבל. מי שעבר את זה בברק(בדרך כלל בגלל הבעיות) מבין בדיוק על מה אני מדבר. וזה רק מי שבתשתית "בזק", ככה עובדת התשתית שלהם.

הוא הביא לי גם דוגמא פנטזית, זה כמו שאני יבוא וירה עליך כדור חשמל ממרחק של 100 מטר ובאמצע 100 מטר האלו יש הרבה קירות ולאט לאט הם מחלישים את הכדור עד הפגיעה וכשאין קירות בכלל הכדור מגיע בשיא המהירות ופוגע בול במטרה בשיא הכוח.

שזה דבר ממש פריהיסטורי כפי שהגדיר התומך שדיברתי איתו, הסיבה שעושים את זה זה סיבה כלכלית שלהם.

ולאומת זאת בכבלים אין חייגן, תמיד יש חיבור לאינטרנט, ובכבלים מה שמיחד אותו ועושה אותו יותר טוב זה כשאתה מנסה להתחבר לשרת משחק(לדוגמא) אז זה ישר מחבר אותך דרך שרת אחד ולא דרך הרבה שרתים כמו שהסברתי לפני כן.

הוא אמר שאת זה יכול לספר ולהגיד רק בן אדם שלמד שנים על רשתות האינטרנט באוניסריטה וקורסים ולא כל תומך טכני יכול לסביר דבר כזה.

אה ומאוד חשוב! הוא אמר שבעית הפינגים המטורפת שהיתה לבזק בינלאומי נפתרה לפני שבוע, אז למי שיש עדין בעית פינגים תתקשרו לתמיכה ויעזרו לכם.

יכול להיות יגידו לכם שעדין לא פטרו את הבעיה, אז הם טועים כי הרגע נציג בכיר אמר לי שזה נפטר ואמר גם שלא כולם עדין מודעים לזה שזה נפתר כבר.

בסופו של דבר כבלים יצניח את הפינגים בצורה מאוד משמעותית מאוד, וזה יפתור את הבעיה.

מה אומרים?

פורסם

התומך הזה מבין משהו אבל אם הוא למד באוניברסיטה ובסוף עובד בשביל 22 שקל אז זה קצת עצוב

עכשיו לגבי הבעייה שלך אני ממליץ על כבלים , אני עובד איתם והכול עובד כמו שצריך ללא בעיות , יש לי כבר שנתיים ולא הצטרכתי תמיכה אף פעם

הכול עובד חלק

פורסם

עבד אליך!

בזק=נזק

פורסם

חבר'ה, דיברתי הרגע עם נציג בכיר תמיכה של בזק בנלאומי והוא ממש פתח לי תעיניים.

הוא למד ממש לעומק באוניברסיטה ומקומות שונים על רשת האינטרנט ורצה לפתוח עסק בנושא(פתח בסופו של דבר) והוא למד דבר אחד מאוד חשוב, שכבלים יותר טוב מADSL. ולמה? כי ADSL בזק מחבר אותך עם שרת מסוים אחרי שהוא עובר הרבה שרתים.

אם אתם לא יודעים למה אני מתכוון, אתם בטח רגילים לזה שנציג תמיכה ביקש ממכם הרבה פעמים לשלוח לו צילום מסך של מה שאתם מקבלים בחלון השחור של ה RUN, שכחתי איך קוראים לפקודה הזאת זה מראה לכם לIP שכתבת דרך איזה שרתים הוא מתחבר ואיזה פינג אתה מקבל. מי שעבר את זה בברק(בדרך כלל בגלל הבעיות) מבין בדיוק על מה אני מדבר. וזה רק מי שבתשתית "בזק", ככה עובדת התשתית שלהם.

הוא הביא לי גם דוגמא פנטזית, זה כמו שאני יבוא וירה עליך כדור חשמל ממרחק של 100 מטר ובאמצע 100 מטר האלו יש הרבה קירות ולאט לאט הם מחלישים את הכדור עד הפגיעה וכשאין קירות בכלל הכדור מגיע בשיא המהירות ופוגע בול במטרה בשיא הכוח.

שזה דבר ממש פריהיסטורי כפי שהגדיר התומך שדיברתי איתו, הסיבה שעושים את זה זה סיבה כלכלית שלהם.

ולאומת זאת בכבלים אין חייגן, תמיד יש חיבור לאינטרנט, ובכבלים מה שמיחד אותו ועושה אותו יותר טוב זה כשאתה מנסה להתחבר לשרת משחק(לדוגמא) אז זה ישר מחבר אותך דרך שרת אחד ולא דרך הרבה שרתים כמו שהסברתי לפני כן.

הוא אמר שאת זה יכול לספר ולהגיד רק בן אדם שלמד שנים על רשתות האינטרנט באוניסריטה וקורסים ולא כל תומך טכני יכול לסביר דבר כזה.

אה ומאוד חשוב! הוא אמר שבעית הפינגים המטורפת שהיתה לבזק בינלאומי נפתרה לפני שבוע, אז למי שיש עדין בעית פינגים תתקשרו לתמיכה ויעזרו לכם.

יכול להיות יגידו לכם שעדין לא פטרו את הבעיה, אז הם טועים כי הרגע נציג בכיר אמר לי שזה נפטר ואמר גם שלא כולם עדין מודעים לזה שזה נפטר כבר.

בסופו של דבר כבלים יצניח את הפינגים בצורה מאוד משמעותית מאוד, וזה יפתור את הבעיה.

מה אומרים?

1.לפקודה קוראים tracert

2.גם לכבלים עם וללא חייגן יש תנועה דרך מספר שרתים בתוך ישראל

3.נפתר ולא נפטר

4.התומך צריך להירגע ולהפסיק להתלהב מעצמו

5.כל תומך חצי משקיע (ולא אלה שמקווים שתמות באמצע השיחה) יאמרו לך את זה

פורסם
  • מחבר

burner991

חח לא, הוא פתח לעצמו עסק של רשתות אינטרנט, בשביל זה הוא למד אבל עזוב אל תכנס לזה.

Nagash

ועל פי מה אתה אומר את זה שאתה אומר שהוא טועה?

TheReaper

2. איך אתה יודע?

4. מה קשר? הוא הסביר לי מה הבעיה אצלי.

5. אז לא, הרבה פעמים (הרבה זה לא מילה...) התקשרתי אליהם ואף פעם לא אמרו לי מה שהנציג הזה אמר לי.

הרצתי חיפוש בגוגל בנושא, ותראו איזה שיחה מצאתי בפורום אחד שמישהו שואל מה עדיף כבלים או בזק.

sssska5.jpg

פורסם

TheReaper

2. איך אתה יודע?

הוא יודע כי זו פשוט עובדה. כל מי שאי-פעם עשה TRACERT יודע זאת. חבל שאפילו תומכים בכירים מדברים שטויות רק כדי להסיר את האחריות מעל עצמם ולהאשים מישהו אחר (תשתית במקרה זה).

השאלה של "מה עדיף כבלים או בזק" נשאלה במאות פורומים אלפי פעמים. לעולם לא תהיה לה תשובה חד משמעית.

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא יתחיל להתווכח פה עם הנציג היה כן איתי או לא בנתיים אני נשאר איך שאני ולא עובר לכבלים כי לפי מה שראיתי באשכול התלונות של 014 פה גם לאלו שיש כבלים ואלו שבבזק יש להם את אותה הבעיה, שורה תחתונה-הבעיה בבזק בינלאומי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים