פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים שלום יש ברשותי רמקולים z-5500 ואני רוצה לקנות כרטיס קול עד 800 שקל.... או זה-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professionl או זה-Creative X-Fi XtremeMusic אני צריך כרטיס קול למוזיקה משחקים וסרטים ואני לא יודע מה מתאים לי יותר בעקרון אני מעדיף את הגיימר אבל אני לא יודע איך הוא למוזיקה.... והמוזיקה אני לא יודע איך הוא במשחקים... אז עכשיו אני לא יודע מה ליקנות. תעזרו לי בבקשה / תודה מראש...
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אני לא בטוח שלמישהו כאן/או מישהו שהוא מכיר יש לו את הפטאליטי המדובר.לך על המיוזיק הוא כרטיס לא רע בכלל ורוב הסיכויים שאין הבדלים משמעותיים ביניהם באיכות סאונד.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר ההבדל שאני יודע שיש לפאטליטי הוא הזיכרון הפנימי שלו ואם אין כזה הבדל אז למה יש מיוזיק ויש גיימר . יש גיימר רגיל ויש את הגיימר הפטאטליטי... אז זה אומר שהוא יותר טוב מהרגיל... כי גם אני משחק במשחקים אז חשוב לי שישמעו הקפי והאיכות תיהיה טובה וגם אני שומע מוזיקה אז גם חשוב האיכות אבל ביגלל זה אני לא יודע מה ליקנות...
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים ההבדל במחיר נובע בדרך כלל מאיכות הקבלים ה OPA והDACאם אתה לא יודע מה כל זה אומר אז עדיף שתלך על איזה כרטיס שבא לך, שוב אני אומר ההבדלים לא משמעותים ואיזה כרטיס שתקח אתה תהיה מרוצה.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר אז אחי אם אני יקנה את הפאטליטי לא יהיה כזה הבדל גדול באיכות...? אלה רק איכות החומרים שהכרטיס מורכב מהם?
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר תודה רבה אחי. תגיד מפני שהעניין ניפתר.. איך אני סוגר את הדיון....?
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים חחחח אין צורך לנעול את הדיון אלא אם כן יש בו ספאם (והוא מתקרב מאוד לכך), קללות וכו'.פשוט תפרסם את הרשמים שלך וכל תגובה/שאלה לאחר מכן צריכה להיות לגופו של הדיון בלבד.
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים אני לא חושב שלפטאליטי הזה יש DAC/קבלים/OPA שונים. רק הוסיפו זיכרון וזהו. ה-XM להזכירכם ירד מהמדפים והוחלף בכרטיס זולים יותר וקצת פחות טוב (והרבה יותר גרועים מבחינת תכנון PCB, חיסכון מוגזם של קריאטיב). לכן הפטאליטי הזה הוא הכי קרוב שאפשר להגיע ל-XM ככל הנראה.Anatoli.
פורסם 2007 באוקטובר 1718 שנים XM -XtremeMusicוהוא התכוון שהכרטיס שהוחלף ב- XtremeMusic (אקסטרים גיימר בעיקרון) פחות טוב ולכן הפאטליטי עדיף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.