עבור לתוכן

לוח ABIT NF7 (ישן) וזכרונות DDR 400 שעובדים רק ב 266

Featured Replies

פורסם

יש לי זיכרונות 256X2 DDR400 שעובדים ב 266 MHZ על הלוח של ABIT NF7.

לפי מה שראיתי ברשת ובמניואל, רק שתי חריצים עובדים ב 400MHZ, ולא הצלחתי להבין איזה מהם...

בכל מקרה, יש לכם רעיון איך לגרום לזיכרונות לעבוד ב 400? ניסיתי שילוב של כל החריצים , וזה עדיין לא עזר.

הזיכונות תקינים , ועבדו ב 400 במחשב אחר.

תודה

פורסם

זכרונות DDR400 אמורים לעבוד במצב סטוק ב 200 MHZ ולא ב 266 כמו שאתה אומר .

יכול להיות שאתה מתבלבל וזה בעצם 133 או באמת 266 MHZ כלומר כנראה או שעשיתה OC או שהמכפלה שלך השתנתה (כנראה ע"ידך ).

תתקין CPZU ותעלה תמונה של הזיכרון לפו מהתוכנה ,ואז נוכל בודאות לדעת מי נגד מי .

פורסם
  • מחבר

צרפתי צילומי מסך

[attachment deleted by admin]

פורסם

נסה להיכנס לביוס ולהגדיר ידנית את המהירות...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי משהו , לא בטוח שזה היה זה....

בחרתי שם 6/6 וזה עדיין היה 266

פורסם

אני לא זוכר מה הבאס של הלוח הזה נראה לי 133 ואז באמת הזכרונות יעבדו על 266

לגביי זכרונות 400 כל עוד אתה מחפש שני סטיקים של זיכרון הם יכולים לעבוד ב 400 אם אתה מוסיף סטיק שלישי המהירות יורדת ל 333

פורסם

אני יכול רק לנחש ש 6\6 זה המחלק..

מה עוד יש שם, איזה עוד אופציות יש בבחירה הזאת?

אם תוכל לצלם את תמונה של הביוס ולעלות זה יהיה הכי טוב.. כבמובן באיזור שקשור לזיכרונות... :)

פורסם

6/6 זה בעצם 1:1 משמעותו שיש לך מעבד ATHLON XP שעובד על באס 166 כלומר גג מעבד XP2400

עדיין ניתן לעבוד ב DDR400 גם עם מעבד שהבאס שלו נמוך יותר פשוט צריך למצוא את המחלק המתאים.

נ.ב

יש שלושה סלוטים שני הקיצוניים הרחוקים מיועדים ביחד ל DC ! שני הקרובים מיועדים ל SC.

אם תשים בשלושתם עדיין יעבוד ב DDR400 (זה אינו סוקט 939 עם WINCHESTER או VENICE) אבל ב SINGLE CHANNEL

פורסם

באמת מדובר ב 2200+

הצלחתי... :xyxthumbs:

במקום AUTO שיניתי ל BY SPD ועכשיו זה ב 400

איך לא ראיתי את האפשרות הזו שהסתכלתי מקודם...

צירפתי תמונה מהמניואל.

אגב, זה אני ATAG :kopfpatsch:

[attachment deleted by admin]

פורסם

6/6 זה בעצם 1:1 משמעותו שיש לך מעבד ATHLON XP שעובד על באס 166 כלומר גג מעבד XP2400

עדיין ניתן לעבוד ב DDR400 גם עם מעבד שהבאס שלו נמוך יותר פשוט צריך למצוא את המחלק המתאים.

נ.ב

יש שלושה סלוטים שני הקיצוניים הרחוקים מיועדים ביחד ל DC ! שני הקרובים מיועדים ל SC.

אם תשים בשלושתם עדיין יעבוד ב DDR400 (זה אינו סוקט 939 עם WINCHESTER או VENICE) אבל ב SINGLE CHANNEL

בלוחות הספציפיים האלו רשום בפירוש ששני סטיקים יעבדו ב 400 שלושה ב 333

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים