עבור לתוכן

המלצה לכרטיס קול איכותי- עלות תועלת

Featured Replies

פורסם

ASUS לדעתי כבר ניתן לרכוש בחול. מבחינת מיסוי, מע"מ בלבד על כרטיסי קול.

לכל כרטיס יש יציאה אנאלוגית לסטריאו. בחלק זה RCA בחלק זה PL, אבל זה לא ממש משנה. מקסימום משתמש בכבל שונה וזה הכל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם שוב ותודה על העזרה,

אנטולי, תודה רבה על הסבלנות וההשקעה :xyxthumbs:

אני צריך עוד עזרה :kopfpatsch:

1. מה זה DAC ? האם ניתן לרכוש כזה איכותי סביבות 1000 ש"ח שיוכל להתמודד מול הASUS שדיברת עליו ? אם כן איזה ? מה נותן לי DAC טוב ?

2. הכרטיס 1212M EM-U - המקום היחיד שמוכר אותו בארץ לפי גוגל הוא מיוזיק שופ והמחיר לא קרוב ל1000 בכלל הוא 1600 ? האם זה הגיוני ? אם יש לך מקום אחר לקנותו אנא הפנה אותי.

3. דיברת על כרטיס חצי מקצועי כמו ה AUDIOPHILE 192 . איך הוא בהשוואה לכל הכרטיסים שציינתם כאן אם אני צריך חיבור למגבר סטריאו איכותי ? חוץ מזה מחירו 1100 ש"ח לפי מה שראיתי, האם המחיר הגיוני לך ?

4. בכל אופן אני נוטה לפי המקצועיות שבה בדקתם את ה ASUS לחשוב עליו יותר כאופציית רכישה. הבעייה היא שלא מצאתי אותו בשום מקום נורמלי לרכישה בחו"ל. אם יש לך קישור לחנות טובה, אתר טוב בארה"ב אנא הפנה אותי אליו.

תודה לכולם על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 20.10.2007 בשעה 08:38:10

ועוד דבר, דיברתם על AuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect BFUI ? איך הוא בהשוואה לכל אלו, כי מחירו נמוך בחצי ויותר. אשמח אם לאחר כל ההסבר ממה ששאלתי הודעה לפני תוכל גם לדרג לי לפי איכות סאונד שיצוא מהמחשב נטו. מה כדאי לי לקנות.

תודה

פורסם

1. DAC ב-1000 שקל תוכל לקנות בחו"ל. לי למשל יש את ה-Zhaolu 2.5A שעולה יחד עם משלוח 900 שקל. הבעיה היא מיסוי שמביא אותו ל-1200 בערך.

2. EMU בארץ זה שחיטה, לא קונים אותם בארץ חדשים, זה פשוט לא משתלם.

3. המחיר הזה לא נמוך, אבל עוד איכשהו נסבל. בהשוואה ל-1212M, סביר להניח שמבחינת סאונד עדיף 1212M.

4. אני לא ממש יודע איפה הוא נמכר בחו"ל, מצטער.

5. ה-Auzen הספציפי הזה אני זוכר שלא ממש התלהבו ממנו. הוא הכרטיס הישן יותר שלהם, והאיכות סאונד שלו כמו גם הדרייברים השאירו עוד הרבה מקום לשיפור.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

חברה, תודה רבה לכולם, במיוחד לאנטולי.

אני שמח לבשר לכם שברגעים אלו נשלח אליי מחו"ל ASUS XONAR D2 במחיר אטרקטיבי של 160 דולר כולל משלוח. חברים מארה"ב חפרו טוב טוב ומצאו מכרז עליו והשיגו לי את המחיר הזה וכעת הם שולחים לי אותו.

בנוסף וזו גולת הכותרת לדעתי, השגתי DAC מדהים של CAMBRIDGE AUDIO, שחדש כזה עולה סביב ה 4000 במחיר בדיחה של 750 ש"ח. שמעתי אותו ואני חייב לציין שזה מדהים.

שוב תודה לכולם על העזרה.

פורסם

תתחדש, חתיכת מערכת השגת לעצמך עכשיו :yelclap:

אתה יכול לתת עוד פרטים על הDAC של קיימברידג'?

פורסם
  • מחבר

כן בהחלט, יוסי,

זה DAC של CAMBRIDGE AUDIO הבריטית, הוא תוצרת סין אבל זה ציוד איכותי ביותר, חדש עלה ליתר דיוק 3.5 אלף ש"ח ולא כמו שצייתי 4000 (בדקתי עם מקצוענים בתחום). הדגם הוא DAC 3. עם 2 כניסות דיגיטליות, 1 אופטית, יציאה דיגטלית להמשך המרה, יציאת RCA למגבר ו2 יציאות BALANCED OUTPUT.

פורסם

תתלדש, תהיה לך אחלה מערכת.

אבל הכרטיס יהיה מבוזבז לחלוטין, הרי הטוב שבו זה בעיקר ה-DAC המוציא לאנלוגי. עכשיו שיהיה לך DAC חיצוני תשתמש רק ביציאות הדיגיטליות שלו, כך שכרטיס און בורד יעשה אותה עבודה... (דעתי לפחות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים