עבור לתוכן

סי די רום מרעיש

Featured Replies

פורסם

כשאני רואה סרטים במחשב אז אני רואה אותם מדיסק,האם הסי די רום תמיד עושה רעש כשהוא עובד?(לי יש של LITEON)

זה לא רעש של בעיה אבל הוא מעצבן אז השאלה שלי היא שככה זה אמור להיות? האם ה-LITEON ככה מרעישים או שכל הסי די רום ככה?

פורסם

סידירום עושה שריקה כשהוא פועל.

אם היו משקיעים בהם יותר ניתן היה לגרום להם להאט למהירות הנדרשת ואז היה שקט כי בערך צריך מהירות של X1 בכדי לקרוא סרט מדיסק בזמן אמת, אבל לא עושים את זה.

אם זה מפריע לך וכם אתה מעונין לשמור על הכונן עדיף להעתיק את הסרט למחשב לפני הצפיה ולמחוק אותו בסוף.

פורסם
  • מחבר

זה באמת רעיון מצויין כי יש לי איזה 70 סרטים. :P

פורסם

איזה סוג של רעש ?: שריקה,רעידות..

רעש סטנדרטי של סידירום הוא מין רעש של מנוע יש את הנמגנונים של הABS שמשתיקים את הרעידות והרעשים יש לך אותו ?

פורסם

יש את הנמגנונים של הABS

לי יש CDROM עם חלונות חשמל נעילה מרכזית והגה כוח..

ושמעתי שכבר יצא CDROM עם גג נפתח. ;D

ועכשיו ברצינות.

ישנם CDROMים שעושים הרבה רעש כאשר הם מסתובבים במהירות. זה תלוי באמת בעד כמה היצרן של הCD דאג שהCD יהיה שקט.

מנגנונים כמו מניעת רעידות וחיזוקים של הCD למארז המחשב יכולים להפחית מהרעשים.

לכל CDROM יש כמה דרגות מהירות בהם הוא יכול להסתובב וזה תלוי במהירות הנחוצה לקריאה של הדיסק.

השמעת AUDIO CD לדוגמה מצריכה מהירות של כפול 1 שזה הכי איטי שיש. לעומת זאת העתקה של קובץ מCD למחשב מתבעצת בדרך כלל במהירות מקסימלית של הCD ולכן היא מצריכה סיבוב יותר מהיר של הCD.

צפייה בסרט מCD כמו שכבר כתבו פה אמורה להתבצע במהירות נמוכה מאוד (כפול 1 עד 2) הבעיה היא שישנם הרבה מדיות שכונני CD רבים מתקשים לקרוא אותם בצורה טובה לכן הCD מסתובב יותר מהר כדי לאפשר לקרוא מספיק מידע בדיסק למקרה שישנם קפיצות בדיסק או קטעים בדיסק בהם הכונן לא מצליח לקרוא את הנתונים בזמן.

בקיצור תנסה מדיות אחרות עם הכונן שלך וזה יכול להפחית את הרעשים שאתה נתקל בהם.

פורסם

התוכנה הזאת תעזור לך להאט את המהירות של הכונן

ככה הרעש ירד.

Cdrom Toll

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים