פורסם 2007 באוקטובר 2817 שנים יכול להיות שפספסתי את זה. תוכל להגיד מה אומרים ומתי?יש 2 חברותblack mesaו apertureזה שתי חברות מאותו סוג שבעצם מפתחות דברים ניסיוניים עכשיו ההבדל ביניהם זה שאפרטור ניסו לפתח דברים בלי לשמור על חוקי בטיחות בסיסיים וכל זה והם ניסו לפתח דברים חזקים מידי שבעצם אפחד לא יכול לשלוט עליהםאחד מהדברים האלה זה הנשק פורטלעכשיו פורטל קיים ממזמן (אחרי שהקתדרלה נופלת כולם יודעים מה יוצא משמה) אבל נשק פורטל זה משהו שלא היה עד עכשיו וזה ומה שיש על הספינה זה פיתוח של אפטור
פורסם 2007 באוקטובר 2817 שנים אההה חחח.הוא מתכוון ל- Citadel. Citadel זה לא קתדרלה(Cathedral) אלא מצודה.
פורסם 2007 באוקטובר 2917 שנים מחבר האם ניסיתם את השלבי בונוס שהביאו פה?לא יודע זה נראה לי חובבני ולדעתי יהיה מעצבן לשחק בלי עלילה :'(
פורסם 2007 באוקטובר 2917 שנים למי ששיחק EP2 יש לי תחושה עזה לגבי EP3יש אזכורים גם בPORTAL וגם ב EP2 ... בסוף EP2 מראים ספינה "לא ידועה" של חברת APRATURE SCIENCE ועל תוכנה הלא כ"כ ידוע... למי שעולה לו לראש אסוציאציות של גורדון פרימן פותח פורטל לזומבי עם רימון שנופל פתאום על קבוצה של זומבים מהשמיים, יש לי הרגשה מאד חזקה שזה מה שהולך לקרות ב EP3, יש סיכוי מעל לסביר שרובה הפורטלים יצורף לעלילה (מאז שהזכירו את החברה המפתחת של הרובה בתוספת אנרואידית שברחה עם רובה פורטלים) EP3 הולך להיות ענק!
פורסם 2007 באוקטובר 2917 שנים EP3 הולך ליהיות ענק לא משנה מה יקרה בו..נראה לי שהאנדרואידית תצטרף לגורדון במלחמה נגד הקומביין או מי שלא יחליטו להוסיף, ונשק הפורטל יהיה הנשק המרכזי במשחק כמו שהG. GUN היה בHL2 והאפיסודות. בשביל לשלב את הסיפור של פורטל וEP3, נראה לי שבנסיון להרוס את הספינה הזאת, גורדון יפגוש את האנדרואידית...
פורסם 2007 באוקטובר 3017 שנים על איזו אנדרואידית אתם מדברים?וכן, כנראה שנשק הפורטל(או לפחות פורטלים בתצורתם "החדשנית") ישתלבו בEpisode 3.
פורסם 2007 באוקטובר 3017 שנים אני לא יודע מה כל כך מתלהבים מהנשק הזה... הוא ממש לא יעיל בקרבות...אני מעדיף את הSHUTGUN שלי בכל יום
פורסם 2007 בנובמבר 317 שנים מי יכול לעזור: בחלק האחרון אני לא מצליך לתפוס את ה"עין" האחרונה של הבוס/מחשב זה תלוי באוויר כך שאין לי מושג איך להגיע עליו למישהוא יש רעיון. עריכה: לא צריך הצלחתי, משחק אדיר אחד הטובים ביותר ששיחקתי
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים Bethesda makes map for Portalhttp://www.bit-tech.net/news/2007/11/06/bethesda_makes_map_for_portal/1
פורסם 2007 בנובמבר 717 שנים מחבר Bethesda makes map for Portal http://www.bit-tech.net/news/2007/11/06/bethesda_makes_map_for_portal/1 מהחברה של CALL OF חתולות? :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.