פורסם 2002 בינואר 2023 שנים שאלה כללית למדי...האם אתם חברים בשבט כל שהוא ?נ.ב - KoM ואני חברים בשבט=OGS=
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים שאלה כללית למדי...האם אתם חברים בשבט כל שהוא ?נ.ב - KoM ואני חברים בשבט=OGS=שבט של איזה משחק זה?
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים שאלה כללית למדי...האם אתם חברים בשבט כל שהוא ?נ.ב - KoM ואני חברים בשבט=OGS=שבט של איזה משחק זה?CS & RTCW !
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים אני לא חבר בשום שבט ואני בכלל מתנגד לכל הקטע הזה, נראה לי שאתם מגזימים בזה.Anyway, יובל, MadHatter (אדמין CS בגיימר) ביקש ממני למסור לך שהשם של הקלאן שבו אתה חבר גורם לבלבול עם OCG (אל תשאל אותי מה זה, קלאן אחר אני מניח).
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים אני לא חבר בשום שבט ואני בכלל מתנגד לכל הקטע הזה, נראה לי שאתם מגזימים בזה.Anyway, יובל, MadHatter (אדמין CS בגיימר) ביקש ממני למסור לך שהשם של הקלאן שבו אתה חבר גורם לבלבול עם OCG (אל תשאל אותי מה זה, קלאן אחר אני מניח).OGC... תוכנה של צ'יטרים. לא קלאן.נב.אני בשבט -=|DKR|=-!CS שולט...
פורסם 2002 בינואר 2123 שנים מחבר Anyway, יובל, MadHatter (אדמין CS בגיימר) ביקש ממני למסור לך שהשם של הקלאן שבו אתה חבר גורם לבלבול עם OCG (אל תשאל אותי מה זה, קלאן אחר אני מניח).לא אכפת לי...btw - איך אני יוצר איתו קשר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.