פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים כרגע המחשב שלי מחובר ישירות למודם ומתחבר באמצעות חייגןעכשיו קניתי נתב ואני רוצה לנסות אותו ולחבר את המחשב לנתב והנתב למודםאלא שספק האינטרנט עדיין לא העביר את קובץ ההגדרות לחברת הכבלים אשר מסיר את התלות בחייגןהאם בכל זאת אפשרי להגדיר התחברות באמצעות הנתב
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים בהחלט, כל נתב בנוי כך שבתוכו יש חייגן.הוא בדר"כ מופיע תחת הקטגוריה של "Wan".אתה כמובן תזדקק לכתובת שרת הL2TP של הספק (מופיעה בחייגן של מערכת ההפעלה), שם משתמש וסיסמה.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר אז זהו שניסיתי להגדיר חייגן L2TP בנתבאני חושב שהעתקתי את כל ההגדרות המקבילות לחייגן במחשבובכל זאת לא עובדהסתכלתי על ה- LOG של הנתב ושם כתוב לי שהשרת לא מגיב , כלומר ה- IP של ה- VPNהחזרתי חזרה להתחברות ללא נתב, עובד תקיןבטוח פספסתי משהו
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים האמת שאין הרבה מה להגדיר.מעבר לשם שרת, משתמש וסיסמה.נסה אולי את אופציית הPPTP, אותן הגדרות למעשה ואם החיבור הוא דרך ראוטר ,מבחינתך אין לזה משמעות לעומת L2TP.על איזה ראוטר מדובר?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אתה צריך להגדיר גם DNSים ולא רק את שם משתמש, הסיסמא ושרת הL2TP,רק לאחר מכן תוכל להתחבר.http://www.dlink-me.com/ftp/wireless/DI-624/Cable_Internet_Setup.pdf(אמנם פה מדובר על חיבור ללא חייגן, אבל זה אותו עיקרון).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.