עבור לתוכן

דרוש UPS, למערכת "כבדה" - תקציב 400 - 600

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להוסיף מע' UPS למחשב החדש, עקב מזל "רע" עם המחשב הקודם.

המטרה אינה דקות ארוכות של עבודה, אלא בעיקר באפשרות ייצוב המתח ומניעת נזקים למחשב בעת קצר בבית \ סופת ברקים.

מפרט:

Q6600

P35 DS3R

OCZ XTC REV2 4X1GB

כרטיס מסך (8600GTS בקרוב), נוכחי X1550

LIBRETY 520W

4 HDD

2 DVDRW

מסכים:

1.LG L193SA

2.BENQ FP547

בנוסף, יש לי ציוד הקפי רב, שאני מעוניין להגן גם עליו

כגון: כ.קול חיצוני (EXTIGY), רמקולים, מודם ראוטר ונתב נוסף

פורסם

א.שני המסכים יתחברו ל-UPS הזה?

ב.אין לי ברטי 520. יש לך ליברטי 500 או HX 520 של Corsair? :D

פורסם
  • מחבר

חח אכן טעות שלי.. (התלבטתי בין 2 הספקים הנ"ל)

מדובר בליברטי 500

בכל אופן, אני מעוניין ש2 המסכים יתחברו לUPS (וכל שאר הרכיבים החיצוניים)

האם ניתן לשים "רב שקע" \ מפצל באחת היציאות של הUPS כדי להגן על שאר הרכיבים? (מן הסתם החיסרון הוא שזמן הפעולה של הUPS ירד.. אבל זה מחיר שאני מוכן לקחת בחשבון)

פורסם

אצלי עשית את זה עם מערך אבל רק הייתי צריך לשנות את החיבור כי אצלי זה היה חיבור כזה שמחברים את המסך לספק של מחשב

פורסם

חפש את האל פסק עם הVA הגבוה ביותר של Iliponn (או איך שלא כותבים את זה) שנכנס לך בתקציב.

פורסם

יש לי אל פסק Advice Partner PC PRPC-750 למערכת המחשב שיש לי (אתה יכול להסתכל בצד) והיא פשוט מעולה ! הוכיחה את עצמה כבר בהפסקות חשמל

היא עלתה לי 450 שקל בערך והיא מגנה על מסך LCD עד 20 אינץ + מחשב חזק (אחרי שהתעיצתי עם היבואן ופסלתי את ה650 VA--הבדל של כמה עשרות שקלים)

אתה מבקש להגן על עוד מוצרי מולטימדיה שונים וזה יעלה לך יקר (במיוחד המסך הנוסף )

צריך גם הספק גבוה במיוחד וגם כמה כניסות נוספות (חוץ מטלפון ומסך שמובנה כבר באל פסק) וזה יעלה לך לפי ההערכה שלי מעל 1000 שקל

פורסם
  • מחבר

OK..

למיטב ידיעתי, הUPS מתחברים למחשב , לרוב בעזרת USB

האם יהיה ניתן להפעיל מערך של שני UPS במקביל? האם לא תהיה התנגשות?

פורסם

OK..

למיטב ידיעתי, הUPS מתחברים למחשב , לרוב בעזרת USB

האם יהיה ניתן להפעיל מערך של שני UPS במקביל? האם לא תהיה התנגשות?

לא צריכה להיות בעיה. וזו באמת יכולה להיות אופציה טובה. נכון שבכללי תקבל סכום VA גבוה יותר, אבל אני במקומך לא הייתי עושה את זה. הייתי מעדיף מכשיר אחד שירכז הכל ולא כמה.

ההמלצה שshadow713 נתן לך מצויינת. ישנה אפילו אפשרות טובה יותר והיא קנייה של הAdvice Partner Digital 750VA (יפה יותר,מתקדם יותר,איכותי יותר,חדש יותר) אך הוא לא נכנס לך במסגרת התקציב ולכן הAdvice Partner PC יהיה האל-פסק הטוב ביותר בשבילך.

אבל אני לא ממליץ לך ללכת עליו כיוון שהתקציב שלך דל ואתה צריך להכניס לאל פסק לא מעט מכשירים שצורכים ביחד לא מעט הספק ולכן מה שאני ממליץ זה לקחת את הIppon Interactive BACKPOWER/SMARTPOWER 1000 בחריגה של 80/75 שקלים. ואם בכל זאת אין באפשרותך לחרוג אז קח את האח הקטן 800VA שעולה כ410 שקלים.

פורסם
  • מחבר

OK

מה דעתכם על האפשרות הנ"ל

1. עבור המחשב עצמו, והמסכים - UPS (ככל הנראה הADVICE 750VA )

2.עבור שאר הרכיבים - מגן ברקים בסיסי (השאלה היא - עד כמה הוא טוב בלהגן על רכיבי המחשב?)

פורסם

זו אפשרות..

לגבי המגן ברקים,כשמו כן הוא..ולא יתן לך הגנה מעבר לכך כמובן

פורסם

פותח התרד

אני רכשתי את ה PRPC 1050 שנותן הגנה למחשב חזק מסך 19 CRT וציוד היקפי (מודם ראוטר) יחד איתו אתה מקבל מתאם שהופך את היציאות מחשב \מסך

לשקעים רגילים ואז אפשר לחבר גם צרכנים עם ספקים כמו מודם\ראוטר\מסך דק.

קניתי אותו בחנות הכי זולה בארץ (עשיתי סקר של חודש וחצי....)

הוא עלה לי 750 שקל.ואני ממליץ עליו בחום.הוא יכול לסחוב שני מסכים דקים ומחשב חזק.

שבתאוריה הוא יכול להחזיק 2 מחשבים ומסך CRT.אז לך הוא יתאים יופי.רק לידע כללי מחירו בארץ ובאדוויס עצמה נא בין 970 ל 1000 שקל.

בחנות IQPC הוא הכי זול שיש בארץ.והם נותנים שירות טוב.אם אתה מהדרום מרכז זה יתאים לך כי הם יושבים באשדוד באיזור תעשיה בכניסה לעיר.

פורסם
  • מחבר

OK. תודה רבה לכם

כנראה שבכל זאת אני ארכוש UPS חזק, בתקווה שהוא יצליח להחזיק את כל המע', במידה ולא, אני אסיר את הרכיבים הפחות חשובים

אפשר לנעול :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים