עבור לתוכן

חובבי D&D, עזרו לי בבקשה לבנות חבורה בIcewind Dale2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מישהו יכול לבנות לי בבקשה חבורה של 6 דמויות? אני צריך את השילוב הטוב ביותר של גזעים (או תת גזעים), מינים ומקצועות.

(מדובר במשחק Icewind Dale 2).מי שיכול לעזור לי גם לבחור לכל דמות התמחות בכלי נשק שונה זה מאוד יעזור.

תודה לעוזרים. :hi::jump:

פורסם

שני לוחמים !

1 פלדין אנושי

1 לוחם רגיל אנושי

1 כוהנת - דראויד \אלף\חצי אלף

1 קוסם יש זן של כאלה שמתמחים בכסמים אני לא זוכר את שמם ,אפשר גם אנושי

1 קוסם נוסף

1 גנב חייבים !

סה"כ 6

פורסם

זה בדיוק מה שעלוב בIcewind Dale לעומת BG השולט!

אתה מרכיב את החבורה בעוד בBG אתה פוגש אנשים ואתה יכול לבחור אם לצרף אותם... אתה לא יוצר אותם...

ובBG אתה הרבה יותר חופשי... משחק הכי טוב בעולם!!!

פורסם

תראה, זה לא מדע מדויק (כאילו, D&D זה כן, מבחינת פירוט, אבל אתה לא חייב להתעמק בכל זה בשביל משחק מוצלח, בייחוד לא במחשב) ואתה פשוט צריך להשתמש בשכל ישר ובאבחנה שיש כמה קטגוריות: גניבה (וחשאיות ומלכודות וכל היוצא מכך), קסם של מכשף/קוסם (ברובו התקפי), קסם של כוהן (ברובו הגנתי), לחימה פנים מול פנים (חרבות וכו') ולחימה מרחוק (קשתות וכו').

פשוט תבחר דמויות שמכסות את כל התחומים (ועם 6 דמויות שאפשר לבחור, זה לא פיזיקה גרעינית ;) )

פורסם
  • מחבר

בסוף בניתי

1 אאסימר פאלאדין

2 גמד לוחם

3 חצי אורק ברברי

4 חצי אלפית כוהנת

5 בת אדם גנבת

6 אלף קוסם (Wizard)

אני יודע שBG משחק יותר טוב. אני מחפש אותו כבר שנתיים בכל רחבי הארץ.

פורסם

הכי כיף זה לשחק דווקא עם חבורה לא שגרתית.....

אני לא יודע איך זה עובד ב-IWD2 ולא ממש זוכר כבר את BG למיניהם אבל ב-WIZARDRY 8 (שדרך אגב לא רואה ממטר את IWD\BG בכל מה שקשור לפיתוח הדמויות) שיחקתי עם 10 חבורות שונות לפחות וגמרתי את המשחק עם 4 מהן. הכי נחמד זה ליצור חבורה רנדומלית, קבע מספר לכל דזע ומספר לכל מקצוע, גלגל קוביות ושחק עם מה שיוצא גם אם זה נראה לך דפוק (גמד גנב למשל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים