פורסם 2003 במרץ 1522 שנים שלום לכולם, מישהו יכול לבנות לי בבקשה חבורה של 6 דמויות? אני צריך את השילוב הטוב ביותר של גזעים (או תת גזעים), מינים ומקצועות. (מדובר במשחק Icewind Dale 2).מי שיכול לעזור לי גם לבחור לכל דמות התמחות בכלי נשק שונה זה מאוד יעזור. תודה לעוזרים.
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים שני לוחמים !1 פלדין אנושי1 לוחם רגיל אנושי1 כוהנת - דראויד \אלף\חצי אלף1 קוסם יש זן של כאלה שמתמחים בכסמים אני לא זוכר את שמם ,אפשר גם אנושי1 קוסם נוסף1 גנב חייבים ! סה"כ 6
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים זה בדיוק מה שעלוב בIcewind Dale לעומת BG השולט!אתה מרכיב את החבורה בעוד בBG אתה פוגש אנשים ואתה יכול לבחור אם לצרף אותם... אתה לא יוצר אותם...ובBG אתה הרבה יותר חופשי... משחק הכי טוב בעולם!!!
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים תראה, זה לא מדע מדויק (כאילו, D&D זה כן, מבחינת פירוט, אבל אתה לא חייב להתעמק בכל זה בשביל משחק מוצלח, בייחוד לא במחשב) ואתה פשוט צריך להשתמש בשכל ישר ובאבחנה שיש כמה קטגוריות: גניבה (וחשאיות ומלכודות וכל היוצא מכך), קסם של מכשף/קוסם (ברובו התקפי), קסם של כוהן (ברובו הגנתי), לחימה פנים מול פנים (חרבות וכו') ולחימה מרחוק (קשתות וכו'). פשוט תבחר דמויות שמכסות את כל התחומים (ועם 6 דמויות שאפשר לבחור, זה לא פיזיקה גרעינית )
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מחבר בסוף בניתי 1 אאסימר פאלאדין2 גמד לוחם3 חצי אורק ברברי4 חצי אלפית כוהנת5 בת אדם גנבת6 אלף קוסם (Wizard)אני יודע שBG משחק יותר טוב. אני מחפש אותו כבר שנתיים בכל רחבי הארץ.
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים הכי כיף זה לשחק דווקא עם חבורה לא שגרתית.....אני לא יודע איך זה עובד ב-IWD2 ולא ממש זוכר כבר את BG למיניהם אבל ב-WIZARDRY 8 (שדרך אגב לא רואה ממטר את IWD\BG בכל מה שקשור לפיתוח הדמויות) שיחקתי עם 10 חבורות שונות לפחות וגמרתי את המשחק עם 4 מהן. הכי נחמד זה ליצור חבורה רנדומלית, קבע מספר לכל דזע ומספר לכל מקצוע, גלגל קוביות ושחק עם מה שיוצא גם אם זה נראה לך דפוק (גמד גנב למשל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.