פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים כשאני נכנס למנהל משימות ואז לתהליכים פתאום אי אפשר לסגור אף תהליך משם זה כותב תהודעה הזאת:http://img166.imageshack.us/img166/2562/92318088ha7.jpg
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים ממ... לי זה ניראה כמו ווירוס/ ספייוואר...תריץ סריקה של אנטי ווירוס מעודכן , ותעשה סריקותעם Adaware ועוד תוכנות אנטי Spyware אם יש לך...או שיתכן שמשהו נפגם באחד מהקבצים של המערכת.. אבל זה לא ניראה לי.מקסימום אחרי הכול , תכניס את הדיסק של המערכת הפעלה ואז תיכנס להתחל>הפעלה> sfc /scannow ותאשר
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר מה עושה הפקודה הזאת שכתבת למטה? וצריך תקוד של הווינדווז בשביל לעשות את זה?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים הפקודה הזו, בעצם עוברת על קבצי המערכת ובודקת אם הם אינם פגועים,וכול פעם שהיא מוצאת קובץ שגוי, היא מבקשת ממך להכניס את הדיסק ומתקנת את הקבצים השגויים...(אם אני זוכר נכון...)
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר לא זה ולא זה עשיתי בדיקת וירוסים ובדיקה של הווינדווז וזה לא תוקן מה לעשות??
פורסם 2007 באוקטובר 1918 שנים תעלה את המחשב במצב בטוח , תיכנס דרך המשתמש הראשי , admin , ואז תבצע סריקה
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר עשיתי את מה שאמרו להכניס את הדיסק ולבדוק קבצים של ווינדווז ואחרי הפעלה מחדש זה לא נתן לי להכנס לווינדווז ועשה לי אימות חוקיות דרך האינטרנט שלא פעל והיה בעיות!!הייתי צריך לשחזר את הווינדווז ללפני שבועעים בשביל שזה יסתדר..אז מה העיה בתהליכים לעזאזל?
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים תן דוגמה לתהליך שניסית לעצור ? האם אתה משתמש באיזשהוא SHIELD כמו של AD_AWARE למשל ?
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים zone alarm עשה לי בעיה דומה, בסוף הסרתי אותו.1. תנסה להריץ את הtask manager עם run as ואז תבחר בadministrator.2. זה קורה עם אחרי ריסטרט?
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים תכנס במצב בטוח ליוזר Administrator ותראה אם הבעיה קיימת גם שם.ניסית את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.