פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים שאני אבין-אני פשוט מחבר את ה-DOK ל-DVD וזהו? לא צריך להמיר לסוג מסויים? אם כן-במה משתמשים בDVD?בקיצור מה צריך לדעת? יש כאן טריק?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים ראיתי אצל חבר שלי די וי די של חברת APEX, עם יציאת USB.חיברתי אליו את הDISK ON KEY, עברתי למצב של קריאה דרך הUSB ואתה ממש יכול לעבור בן תיקיות.לחיצה נוספת על הסרט מת לחיות 4, שאגב, לא מומלץ במיוחד, והוא נטען.אגב, היו כתוביות באותה התקייה, בעלות אותו השם כמו הסרט והן לא נקראו. לא ממש התחשק לי לשחק עם זה אבל סביר להניח שאפשר לטעון גם אותם.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר אז כשאני קונה DVD עם כניסת USB אפשר להיות שקט שלא אצטרך לצרוב יותר?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים כן לאח שלי יש דיוידי כזה של LG עם כניסת USB והוא משתמש בmp3 הפשוט שלי כדי לשמוע שירים בחדרוהוא יכול גם סרטיםלגבי תרגום אני לא יודע כי אני מוריד הכל עם תרגום מובנה או שמקודד לבד לפני הצריבהראיתי אצל חבר שלי די וי די של חברת APEX, עם יציאת USB.חיברתי אליו את הDISK ON KEY, עברתי למצב של קריאה דרך הUSB ואתה ממש יכול לעבור בן תיקיות.לחיצה נוספת על הסרט מת לחיות 4, שאגב, לא מומלץ במיוחד, והוא נטען.אגב, היו כתוביות באותה התקייה, בעלות אותו השם כמו הסרט והן לא נקראו. לא ממש התחשק לי לשחק עם זה אבל סביר להניח שאפשר לטעון גם אותם.למה לא מומלץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.