פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים שלום, שמעתי וקראתי הרבה דברים טובים על הרמקולים z5500 אבל בשורה התחתונה מה שקובע הוא מבחן המציאות.רציתי לדעת איפה (חנות באיזור המרכז) ניתן לשמוע את הרמקולים הנ"ל.ד"אעדיף רמקולים של Logitech z5500 או רמקולים של קולנוע ביתי + רסיבר בפחות או יותר אותו תקציב ?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אני לא מכיר מקום שנותן לשמוע את הרמקולים הנ"ל... בכל מקרה אם תרצה להתרשם מהם אתה מוזמן לקפוץ אליי - מערב ראשל"צ ולדעתי עדיף בתקציב הזה את ה Z-5500 כי כל המערכות קולנוע ביתיות הם בדר"כ זבל במחירים האלה...
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר גם אני מראשון.דווקא מצאתי רמקולים טובים בתקציב הזה רק שהרסיבר לא נכנס בתקציב הכולל (2800 ¤)Infinity TSS500 - רמקולים מדהימים.בקשר ל- z5500. אתה יכול לספר קצת עליהם ? איכות ? הפרדה בין צלילים גבוהים ונמוכים ?סאב מדייק או שחזק\חלש מידי ?ושורה תחתונה, האם שווה את הכסף ? (לא מעט כסף יחסית לרמקולים של מחשב - 2365 ¤)
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים תשמע אני לא מבין גדול בסאונד אבל המערכת הזאת מדהימה אותי ואת כל מי שבא ושומע אותה... פשוט אין מילים ! המערכת שווה כל שקל לדעתי...
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים תשמע אני לא מבין גדול בסאונד אבל המערכת הזאת מדהימה אותי ואת כל מי שבא ושומע אותה... פשוט אין מילים ! המערכת שווה כל שקל לדעתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.