עבור לתוכן

המרות בין פורמטי lossless

Featured Replies

פורסם

נניח אני ממיר קובץ מקורי (wav) ל-Mp3 ואז בחזרה ל-wav אז ברור שהקובץ wav השלישי לא יהיה כמו הראשון כי הוא הפך בדרך לפורמט losy ואיבד מידע שהאוזן יכולה לשמוע,אבל נניח אני מוריד קובץ ape\flac (עשו rip לדיסק והמירו אותו ל-ape/flac)

ואז אני מחזיר אותו ל-wav האם הקובץ wav הסופי יהיה פחות איכותי מהקובץ wav הראשון? האם בין המרה להמרה האיכות יורדת או בגלל שזה המרות בין פורמטי lossless האיכות נשארת?

פורסם

בתנאים נכונים, לא יהיה שום הבדל.

אבל לדעתי יכולת בקלות לבדוק את זה לבד. תעתיק דיסק ל-WAV. תמיר ל-FLAC ובחזרה ותבדוק אם תשמע הבדל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

א.מה זה תנאים נכונים?

ב.אני ממיר עם התוכנה Easy CD-DA Extractor היא נחשבת תוכנה טובה?

פורסם

כמו שאמרתי, תנסה ותבדוק.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כרגע הרמקולים היחידים שאני יכול לשמוע איתם הם הרמקולים של המחשב שבהם אין אפשרות לשמוע הבדל,המגבר אוזניות והאוזניות שלי נמצאים כרגע בלי מקור ואתו דבר לגבי הרמקולים שלי שהתחלתי לחפש להם הגברה,אני כרגע משפץ אץ החדר ועושה סדר כללי ואני רוצה להעביר את כל האלבומים ל-wav על דיסקים שככה גם cdp יוכל לקרוא אותם וגם בשביל גיבוי כי יש לי 300 ג'יגה של מוזיקה וכבר קרה לי שהכונן הקשיח התקלקל ואיבדתי המון מידע.

לכן אני שואל שאלה פשוטה,איך המורה להיות המרה וצריבה נכונה?אני לא רוצה לצרוב 100 דיסקים ולגלות שעשיתי טעות.

פורסם

אני לא יודע למה אתה מתעקש לשאול אותה שאלה 40 פעמים בצורה אחרת בכל דיון שלך.

עניתי לך, בתנאים נכונים לא תהייה שום בעיה. בשביל לדעת אם עשית המרה נכונה או לא, תצטרך לבדוק את הקבצים. אנחנו לא יכולים לדעת אם הקבצים שלך יצאו כמו שצריך אותו.

אם אתה רוצה לראות איזה תוכנות מומלצות להמרה, תריץ חיפוש פה או בגוגל. זה נושא שכבר דובר עליו רבות.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים