עבור לתוכן

כיצד להגדיר חיבור נטוויז'ן בכבלים ב-Ubuntu 7.04?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ראיתי באתר של נטוויז'ן לינק (http://cables2.netvision.net.il/linux/).

כאשר הרצתי את אובונטו ב-LiveCD, לא הבנתי מה עלי לעשות כדי להפעיל את החייגן. לפי מה שהבנתי, שם הרבה דברים נעשים דרך פקודות ולא ע"י ממשק גרפי עם תוכנת התקנה. לא הבנתי איפה לכתוב את הפקודות הרשומות, מאחר ולא מצוין שם 'ללחוץ על...', 'לערוך את...'

אשמח אם תוכלו לעזור לי.

פורסם

בקובץ "INSTALL" יש הוראות התקנה.

את הפקודות אתה כותב בטרמינל (או שתחפש בתפריטים או שתלחץ alt+f2 ושם תכניס את הפקודה gnome-terminal).

פורסם

תתקשר אליהם ותבקש MPLS, יהיה יותר פשוט ואם הם לא נותנים אז תבקש שמישהו יעזור לך להגדיר את האינטרנט וכל פעם תגיד שאתה לא מצליח בלה בלה ותביאו MPLS

אם אתה בכל זאת רוצה עזרה אז תרשום

פורסם
  • מחבר

בקובץ "INSTALL" יש הוראות התקנה.

את הפקודות אתה כותב בטרמינל (או שתחפש בתפריטים או שתלחץ alt+f2 ושם תכניס את הפקודה gnome-terminal).

קודם כל תודה לשניכם על התגובה.

אני רואה שאתה, קרפד, כתבת להכניס פקודה "gnome-terminal"... פשוט לכתוב את זה? מה זה GNOME? מה זה TERMINAL? ומה עם ה-INSTALL וכו'?

מצטער על הבורות, אבל אני באמת מאד מעוניין ללמוד! חלק מהרצון שלי לעבור ללינוקס, זה כדי ללמוד דברים חדשים, לרכוש ידע נוסף בעולם המחשוב... אבל לא משנה.

מכאן עולה שאני לא מתמצא בכלל בעולם הלינוקס - הייתי מאד שמח אם מישהו היה מפרסם לינק לאיזה אתר שמסביר על הפקודות, מי? מה? מו? איך? למה? וכו'...

פורסם

אמרתי לך, ALT+F2.

זה יפתח לך חלון, שם תכניס את הפקודה gnome-terminal ותלחץ אנטר.

טרמינל/מסוף זה ממשק הטקסט.

גנום זה הממשק הגראפי שמותקן כברירת מחדל באובנטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים