פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים למישהו יש מושג אם יש אפשרות להתחבר לDSL בארץ? דיברתי עם השירות לקוחות של בזק והבחורה שדיברתי איתה בכלל לא ידעה מה זה....תודה מראש
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים DSL זה הגדרה כללית לטכנוליגה אבל יש לה כל מיני "טעמים"בארץ ישנו הADSL-ASEMTRIC DSLשבו קצב ההורדה גדול בהרבה מקצב ההעלאה.במדינות שונות יש סוגים שוים אם אני לא טועה בקוראיה(זאת המפותחת יותר) יש VDSL עם 30 מגה לכל כיוון.בכל מקרה פרט למה בדיוק אתה מתכוון בDSL
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר תודה רבה על התגובה המהירה, אני מחפש DSL סימטרי, כמו בארה"ס, יש לי X רוחב פס ואני יכול להשתמש בו לאיזה כיוון שאני רוצה
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים ובכן אני מניח שאתה צריך פשוט לבקש מהם שאתה רוצה קו עם רוחב פס זהה ל2 הכיוונים-אין אפשרות שיש לך 5 מגה ואתה מחליט איך לנצל אותם לכל אחד נקבע ערך מקסימלי.נסה גם לברר לגבי T1 למרות שהם אמורים להיות יקרים יותר.בקיצור,תתקשר ל199 של בזק ותשאל אם יש להם חבילת אינטרנט של רוחב פס זהה בהעלאה ובהורדה.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר התקשרתי, מסתבר שאין להם, ולמוקדנית בכלל לא היה מושג מה זה T1....לא נורא, תודה בכל מקרה
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים ב adsl מהירות ההעלה היא נמוכה ומגבילה אותך לקצב נמוך מאשר בכבלים שאפשר יותר ממגה העלה
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים ניתן לקבל קווים סימטריים גם מבזק וגם מהוט.זה גם עושה חור מאוד גדול וסימטרי בארנק.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אני יכול לאמר לך בדיוק כמה החברה שלי משלמת:קו 4 מגה סימטרי על סיב אופטי, כאשר כל רוחב הפס שמור ומובטח 24 שעות עולה כ-10,000 דולר לשנה כולל ספק.וזה עוד נחשב מחיר טוב.אחת מהפונקציות שמעלות בצורה ניכרת את המחיר היא העובדה שהקו שמור ומובטח.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אוקי אז לא רלוונטי אבל תן לי להבין,הסימטרי אומר שאני יכול ברגע אחד להוריד ב-500KBS וברגע השני כשאני מסיים להוריד אני יעול להעלות באותה המהירות?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים לא, זה לא עובד ככה.אתה יכול להוריד את הטריילר החדש של הסרט מיקי כלב הים במהירות 500KB/s, ובאותו זמן להעלות את כל אוסף הפורנו שלך לחבר שלך באותה מהירות.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים קבל תיקון קל:גם ההורדה דורש מהירות שליחה.כך שהמהירות שליחה צריך להיות טיפה יותר ממהורדה כדי שמה שכבת יתבע באופן מלא וחלק.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים לא, זה לא עובד ככה.אתה יכול להוריד את הטריילר החדש של הסרט מיקי כלב הים במהירות 500KB/s, ובאותו זמן להעלות את כל אוסף הפורנו שלך לחבר שלך באותה מהירות.נייס..אצלי שאני מעלה במקס' מהירות בקושי אפשר להוריד. פה זה לא ככה..זה כל הקטע בסימטרי הזה?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אתה גם צריך להשאיר קצת מקום ל-Ack, אז תוריד ב-480 במקום 500 כאשר אתה מעלה במלוא המהירות.בכל מקרה, הראוטר צריך לטפל בזה ולתת עדיפות ל-Ack.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.