פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים שלוםיש לי רשת אלחוטית ביתית - נתב אלחוטי Intellinetיש לי כרטיס רשת אלחוטי USB - שמראה disconnected בהגדרות ipconfigאני מצליח לראות את הרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית צריך עזרה אולי הגדרה של הנתב לא תקינהבבקשה לעזורתודה
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים 1.כמה מחשבים יש לך בבית ומהו סוגם (נייח / נייד)?2.מהו הדגם המלא של הראוטר?3.מהו הדגם המלא של כרטיס (USB) הרשת שיש לך?4.האם משום מחשב אין לך גישה לרשת?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר 1. מחשב אחד2. 54 Mbps Wireless LAN Router with 4 Port Switch and QoS 3. 3Com® OfficeConnect® Wireless 54Mbps 11g Compact USB Adapter 4. אין לי אפשרות לבדוק מחשב אחדאני מקבל הודעת שגיאה כשר אני מנסה להתחבר לרשת: wireless association faild due to an unknown reasonבהגדרות הרשת כרטיס הרשת האלחוטי מופיע כ:disconnected אולי זאת הבעיה??
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אם יש לך רק אז לא ברצונך להתחבר לאינטרנט דרך רשת כאשר אתה יכול להתחבר ישירות למודם אשר חוסך בעיות ויותר כל לתפעול ?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר איזה דגם זה ? לא ברורתן קישור לראוטר ואני אמצא לך פיתרון אה סליחה הראוטר מחברת Intellinetבבקשה ותודה מראשקישור אל הראוטרhttp://www.intellinet-network.com/html/521666.htmקישור לאתר היצרןhttp://www.intellinet-network.com/שכחתי לציין שאני מחובר לאינטרנט דרך תשתית הוט מודם thomson
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים טוב נתחיל ככה קודם כול במחשב עם הכרטיס USB 1האם התוכנה שמגיעה איתו מותקנת נקראת 3COM OFFICE CONNECT UTILITY אאם לא אני ממליץ שתתקין אותה 2 מה הגדרת בראוטר לגבי WIRELESS עם אבטחה בלי האבטחה ? מה שכן האם המנורה של WLAN-G דלוקה אם כן מצווין , אתה תדע שהחיבור תקין כאשר המנורה תהבהב זה אומר שמידע עובר עכשיו תתחבר לראוטר בעזרת BROWSER בכתובת 192.168.1.1 יוזר ADMIN סיסמה 1234לך עכשיו ל GENENRAL SETUP ותבחר בWIRELESSשם אתה יכול להוסיף את הMAC של הכרטיס WIRELESS שלך וזהו SAVE וסיימת בהצלחה מקווה שעזרתי
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר 1. הדיסק שמגיע איתו עבור windows xp ולא התקנתי אותה לא מוצא גירסא לvista 2. ללא אבטחה, המנורה הכתומה דולקת ומהבהבת להתחבר לראוטר זה בכתובת 192.168.2.1הכנסתי את הMAC אבל עדיין לא עובדאיזה דריבר להתקין מהאתר של 3com או הדריבר של מיקרוסופט שמזהה את הכרטיס כ Atheros AR5007UG Wireless Network Adapterכרגע אני עם הדריבר של 3COM עבור vistaמשהוא מוזר קראתי באחד הפורמים ב-Google ושם אמרו להתקין דריבר של ZD1211B כי הצ'יפ של הכרטיס הוא מהיצרן הזה או משהוא ולא תאמין הצלחתי להתחבר לרשת אבל זהו שלב שלא עברתי עם הדריברים האחרים אבל...... הכרטיס לא קיבל IP אוטומטי מהראוטר וגם לא הגיע אל הראוטר בPING אז ככה שאני חושב שהבעיה היא בדריברים של הכרטיס wireless , אבל יכול להיות שאני סתם אומר שטויות אז תנסה לעזור בבקשה,תודה,
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר בדוק אם הכלל השרת DHCP בראוטר עובד כדי שישלח לך IP למחשב. DHCP עובד, אני מקבל IP מהראוטר עבור ה-LAN[br]פורסם בתאריך: 12.10.2007 בשעה 14:15:43 :מצאתי את הפיתרון ועובד. אז ככה אני לא יודע מה החברה מ3COM עוזים או מיצרים אבל הדריברים שלהם פשוט לא עובדים בשיט וגם הדריברים שVISTA מזהה באופן אוטומטי. שימו לב היצרן הוא 3COM אבל הדריברים שעובדים הם של ZyDAS וזהו הדריבר הנכון ZyDAS IEEE 802.11 b+g Wireless LAN - USB תאמינו לי שברתי את הראש 24 שעות תודה לכל העוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.