פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים בלפ טוב שלי יש 2 גיגה זיכרוןכשהמחשב עובד בלי שום תוכנה פועלת אני רואה שהזיכרון שלי משתמש ב35 עד 40 אחוזים מה2 גיגה שלואני עם הויסטה הום פרמיום והיתי רוצה שהויסטה יקח כמה שפחות מהזיכרוןבטח צריך להוריד מהאפקטים ומהתלת מימד אבל האמת שאני מה לא מתלהב מהשטויות האלהתנו לי XP ואני מבסוטהקיצר אך ני מצמצם?תודה מראש
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים פשוט שנה את מגוון ההגדרות של התצוגה/מערכת כמו: ניהול זיכרון (PF) וכו...
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מערכת ניהול הזכרון שלו פשוט שונה משל XP,זה שאתה רואה ניצול זכרון גבוה כשאין שום תוכנות ברקע לא אומר שהזכרון הנ"ל לא יהיה זמין לתוכנות לכשיצטרכו אותו.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר taotao אולי תוכל להסביר לי בבקשה צעד צעד איך לטפל בדיוק בPF הזה?תודה
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מערכת ניהול הזכרון שלו פשוט שונה משל XP,זה שאתה רואה ניצול זכרון גבוה כשאין שום תוכנות ברקע לא אומר שהזכרון הנ"ל לא יהיה זמין לתוכנות לכשיצטרכו אותו.אני אשמח להסבר בנושא זה. הויסטה של הנייד שלי תופסת 660 מגה לאחר טעינתו ללא כל תוכנה נוספת שמופעלת. מה בדיוק היאעושה עם הזכרון הזה שהיא יכולה לשחרר אותו אח"כ?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים http://www.codinghorror.com/blog/archives/000688.htmlזה אמנם בסה"כ בלוג אבל מעביר את הנושא בצורה טובה לדעתי.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים הכל טוב ויפה אבל לא כך זה נראה במחשב שלי - אצלי משומשים 660 מגה ולא כל הזכרון שפי שהראו שם ואצלי הויסטה באמת משתמשתבו (כמו בציור השני שהוא הביא)
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים איך אתה יודע אם הזכרון הזה "באמת בשימוש" או שמנגנון הSUPERFETCH משתמש בו?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר לא רק המד של המעבד והזיכרון שיש בסרגל הצד של ויסטה מראה לי שהוא משתמש ב35 % מהזיכרון אלא גם תוכנת EVEREST מראה לי את זהיש לי 2 גיגה קינגסטון וז לוקח 35 אחוז בלי שום תוכנה שפועלת?חיב להיות פתרוןעברתי על הבלוג אבל הוא לא משקף כלום
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים איך אתה יודע אם הזכרון הזה "באמת בשימוש" או שמנגנון הSUPERFETCH משתמש בו?כי לפי הבלוג הכל צריך להיות תפוס ולא רק חלק. מעבר לזה - המחשב לא זז, להפעיל WORD אחרי שכל ההתקנים עלו לוקח לפחות50 שניות.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אז משהו לא בסדר במערכת שלך,גם אצלי הכל תפוס.(ליתר דיוק 18MB מתוך 2045 פנוי)ולפתוח WORD לוקח בדיוק שניה.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים לא יודעת, זה מגיע בתור אימג'?אולי זה משהו שהם הגדירו.ככה זה אמור להיות כשמתקינים ויסטה.ובטח לחכות דקה בשביל להעלות יישום כמו וורד זה לא דבר תקין.מה המפרט של הנייד שלך?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים core (2) duo1 giga ram120 giga hdיש מספר דגמים ובכולם אותה בעיית זכרון ומהירות ישומים, חבר שלי סיפר לי על בעיה דומה בנייד של HP. לאחדמהניידים שמתי XP בDUAL BOOT והXP רץ מצויין.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים vista בנוי לרוץ על 2 גיגה ומעלה ולא על 1 גיגה גם מיקרוסופט ממליצה על לפחות 2 גיגה עם המערכת הזאת אולי זו הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.